Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka zaradi vloge v Botrih nominirana za medijsko nagrado

25. 1. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
Mirna Mihelčić

Mirna Mihelčić v vlogi Matije Macan foto: Nova TV

Mirna Mihelčić je z vlogo Matije Macan osvojila gledalce in si s prepričljivo igro prislužila nominacijo za prestižno medijsko nagrado.

Mlada gledališka in televizijska igralka Mirna Mihelčić je v minulem letu pritegnila pozornost javnosti. Z vlogo v priljubljeni seriji Botri (Kumovi) se je namreč zelo prikupila gledalcem, ki ne skrivajo navdušenja nad likom marljive, zadržane in skromne Matije Macan. Da je na dobri poti, zagotovo potrjuje tudi vest, da je postala nominiranka za medijsko nagrado 'Večernjakova vrtnica' v kategoriji nov obraz leta. Nagrade za uveljavitev v svetu medijev, igre in glasbe podeljuje časnik Večernji list in sicer na osnovi izbora publike.

25-letnica je hvaležna, ker je bilo njeno delo prepoznano, kljub vsemu pa ohranja skromen in spoštljiv odnos do igralskega sveta, v katerem je pravzaprav odraščala. Njena mama ima namreč že 20 let Plesni teater v Šibeniku, kjer je tudi sama plesala kar 15 let. »Ona je pri svojem delu izjemno uspešna. Prek mame sem prišla v stik z gledališčem, ga povsem vzljubila in se navdušila za ta svet, za kar sem ji zelo hvaležna,« je Mirna pojasnila za Jutranji list.

prejšnji članek
Sanjski Toni v Sloveniji?
Resničnostni šovi
Sanjski Toni v Sloveniji?
naslednji članek
Jan Plestenjak ponosen na svoje korenine
Svet slavnih
Jan Plestenjak ponosen na svoje korenine