1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V Sloveniji priljubljeni glasbenik in voditeljica izgubila otroka

19. 7. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
Goran Belošević, Ecija Ivušič Belošević

Voditeljica Ecija Ivušič Belošević in bobnar skupine Pravila igre Goran Belošević bi morala dobiti dvojčka. foto: Instagram

Pred dnevi sta potrdila, da bosta postala starša. Včeraj pa sta z oboževalci in sledilci delila še intimno in žalostno plat nosečnosti. Še vedno sta v veselem pričakovanju, a sta enega otroka žal tudi izgubila.

Bobnar skupine Pravila igre Goran Belošević in hrvaška voditeljica Ecija Ivušič Belošević sta pred dnevi potrdila, da pričakujeta prvega otroka. Ob skupnih fotografijah, na katerih se vidi nosečniški trebušček, sta zapisala: "Srečna in hvaležna. Hvala življenje in mali angel, da si naju izbral za starša." Včeraj, le nekaj dni po prelepi objavi, pa je Ecija s sledilci delila tudi zelo intimno in žalostno zgodbo, ki spremlja njuno nosečnost. 

"Tako zelo sva molila za ta čudež. Toliko, da sva molila za dva. Ta nosečnost je bila na začetku nosečnost dvojčkov, eden od dvojčkov pa se je v osmem tednu žal nehal razvijati. Na začetku je bil zame to velik šok, saj sva že slišala utrip dveh src," je na družbenem omrežju zapisala voditeljica. K temu je še dodala, da se je nekaj časa močno sekirala tudi za drugega otroka, kljub temu, da je nosečnost sicer potekala normalno.

prejšnji članek
Jan Plestenjak ne more skrivati svojega navdušenja
Svet slavnih
Jan Plestenjak ne more skrivati svojega navdušenja
naslednji članek
Švedska prestolonaslednica se je zaljubila v svojega fitnes trenerja
Svet slavnih
Švedska prestolonaslednica se je zaljubila v svojega fitnes trenerja