pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na Pop TV konec prve sezone serije Botri

21. 7. 2023; 11.36
Avtor: K.M.
botri, milan štrljić  2

Milan Štrljić kot glava družine Macan. foto: Nova TV

Prva sezona priljubljene hrvaške serije Botri se počasi zaključuje. Kaj sledi?

Pred nami so še zadnji trije deli priljubljene serije Botri. Danes, v ponedeljek in torek se bo v seriji odvijal napet scenarij, ki bo gledalce zagotovo priklical pred ekrane. Kaj sledi? Petek: Medtem ko Aljošo aretirajo zaradi prečkanja meje in kršitve pogojne kazni, skuša Janko od Luce izvedeti, kaj Zvone ve o ministru. Domačini končno izvejo za projekt hidroelektrarne in potop mesta ter začnejo lov na Zvoneta. Na posestvu Macan so vsi v skrbeh zaradi Aljoša. Toda lov na Zvoneta se kmalu preusmeri na Stipana, saj je Zvonetov poslovni partner.

Ponedeljek: Nastopil je dan Aljoševega sojenja. Stipan je ves iz sebe in njegovo zdravstveno stanje je čedalje slabše, Danica pa ne želi, da bi bil prisoten na sojenju. Janko brani Luce pred besnimi domačini, ona pa mu obljubi, da bo Zvone pričal na sodišču. Medtem ko Mirjana prejme skrivnosten klic iz Argentine, se Zlatan in Vedrana zbližata. Martin Matiji izpove ljubezen ter ji obljubi, da je ne bo nikoli več prizadel. 

Torek: Gotovci se pripravljajo na odhod iz Zaglav, kar je za razočaranega Stipana zelo težko. Akrapov dedek se zaleti v smetnjak in pobegne pred policijo, Janko pa prevzame odgovornost in se s tem prikupi Luce, ki izve, da se je Janko ločil. Zlatan in Vedrana se poslovita od Mirjane, ki odhaja v Argentino negovati strica Josea. Vsi se zberejo v občinski dvorani na Mirjaninem slovesu, kjer se Stipan in Zvone končno pobotata ter dogovorita za skupen posel. Stipan pogleda svojo srečno družino in se odloči za nepričakovano, a pogumno potezo.

A brez skrbi. Priljubljena serija se že v sredo nadaljuje z novimi deli. Druga sezona ima nekaj manj delov, 78, a hrvaška zasedba že snema tudi nove dele, ki pa na spored še ne bodo prišli tako kmalu. Tretja sezona bo namreč na hrvaške male ekrane prišla šele jeseni, točnega datuma še niso navedli. V resnici bi moralo iti za eno sezono, a so jo prekinili zaradi poletnih počitnic. Kaj že vemo o drugi sezoni? Razkrivamo, katera znana Hrvaška bo zaigrala v drugi sezoni. Kliknite TUKAJ.

prejšnji članek
Smash burger tacos: Novi kulinarični trend, ki osvaja TikTok
Kulinarika
Smash burger tacos: Novi kulinarični trend, ki osvaja TikTok
naslednji članek
Jernej Tozon ima novo ljubico
Svet slavnih
Jernej Tozon ima novo ljubico
#obraziavenija
obraziavenija