zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Šima in Neno nista neznanca

21. 8. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
ivan-čuić

Neno in Šima foto: Nova TV

Igralca sta povezana zasebno, s serijo Botri pa ju povezuje tudi naključna šala.

Igralec Ivan Čuić se je utečeni igralski zasedbi pridružil skupaj z igralko Marino Redžepović, ki v zgodbi upodablja revizorko in njegovo dekle Šimo Mamić. Igralca se zasebno dobro poznata, saj sta tesna prijatelja. Kot sta pojasnila v enem izmed intervjujev, se jima je zdelo silo zabavno, da skupaj igrata v seriji Botri, že dolgo si namreč delita interno šalo povezano z imenom nadaljevanke.

»'Evo, boter in botra sta v Botrih', to je bila najina glavna šala, ko sva začela snemati. Kadarkoli se vidiva, se namreč ne kličeva po imenu, ampak si rečeva boter in botra, zato je hecno, da sva pristala prav tej seriji.«

Ivan in Marina sta sicer zelo zadovoljna, ker sta povezana poslovno in zasebno. »V olajšanje je, da sva oba nova lika. Ko se pridružiš ekipi, ki se s tem ukvarja že toliko časa, ugotoviš, da so pri delu veliko hitrejši, ker poznajo igralsko zasedbo in tehnično ekipo. Nekaj ​​časa sva rabila, da sva se navadila, a še dobro, da sva imela drug drugega,« je pojasnil Ivan, ki je v dolgoletnem razmerju z znano slovensko igralko. Več o tem TUKAJ.

prejšnji članek
Kmetija: Po požigu doma Janu zastrupili srnjačka Miška
Resničnostni šovi
Kmetija: Po požigu doma Janu zastrupili srnjačka Miška
naslednji članek
Alex Volasko dopustuje z novo izbranko
Svet slavnih
Alex Volasko dopustuje z novo izbranko