palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj v Botrih ni več Mirjane?

25. 8. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
ecija-ojdanić

Ecija Ojdanić foto: VOYO

Tok zgodbe v seriji Botri je Mirjano iz Zaglav popeljal v tujino. Kje pa je bila v resnici?

Tudi vi pogrešate Mirjano Bogdan, ki je skupaj s sinom Zlatanom vodila vaško gostilno? Kot veste, je lokal prepustila Zlatanu in Vedrani (ki sta tudi zasebno par), sama pa se je odpravila v Švico, kjer skrbi za obnemoglega sorodnika. No, tako so zapeljali zgodbo, igralka Ecija Ojdanić je namreč imela obveznosti z drugimi projekti.

Ecija Ojdanić foto: Nova TV

Čeprav Ecija obožuje Botre in svoje soigralce, ji je bilo hkrati tudi ljubo ustvarjanje srednjeveške serije Mrkomir prvi, kjer je igrala knezovo soprogo Anušo. »Čudovito je. Rodila sem se, da igram kneginjo, samo ne vem, kako to, da mi je kneštvo v resničnem življenju pobegnilo,« se je pošalila 47-letnica, ki se je snemanju posvečala dva meseca. Srednjeveško zgodbo so pričeli snemati lansko jesen, urnik pa je imela tako natrpan, da ji je je primanjkovalo časa celo za spanje. Kot je pojasnila svojim oboževalcem, je vstajala ob pol šestih zjutraj, medtem ko se je lahko v posteljo odpravila šele pozno ponoči, ob pol drugi uri zjutraj, saj je poleg snemanja serije uprizarjala še gledališko predstavo Čudo.

Ecija je dejala, da so se na snemanju Mrkomirja zelo zabavali, a je hkrati priznala, da je bilo to obdobje precej težko. »Bili so trenutki, ko si misliš, kaj mi je tega treba, pa ko te grize vest, da boš vse zafrknil in ko globoko dvomiš, kaj te žene v takšen tempo - ambicije, strah pred neuspehom, popolnoma pretiran strah, da ne bo šlo kaj narobe, prevelika odgovornost, ki je bila vcepljena z vzgojo …«

prejšnji članek
11-letna dobrodelnica navdušila Slovenijo
Svet slavnih
11-letna dobrodelnica navdušila Slovenijo
naslednji članek
Severina svoj zakon označila za veliko napako
Svet slavnih
Severina svoj zakon označila za veliko napako
#obraziavenija
obraziavenija