stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina svoj zakon označila za veliko napako

24. 8. 2023; 09.06
Avtor: K.M.
Severina_3

Severina je zdaj navdušila še v vlogi modela. foto: Promocijski material

Hrvaška pevka je veliko senco vrgla na svoj šest let trajajoč zakon z nekdanjim srbskim nogometašem Igorjem Kojićem.

Severina je na svojem Instagram profilu obdržala poročne fotografije z bivšim možem Igorjem Kojićem, a popolnoma spreminja njihov opis, kar je povzročilo pravi vihar reakcij. Besedna zveza "Velika napaka," ki jo je zapisala ob eni izmed njih, je pritegnile številne poglede in povzročile veliko razpravo med oboževalci. Pred tem je pod fotografijo, ki je nastala v bazenu, pisalo "Moj dragi, če se ne bi srečala, bi bilo res škoda... 22. 11." oziroma v hrvaškem jeziku verz iz njene pesmi Mili moj.

Par, ki se je poročil leta 2015 in ločil leta 2021, je s poročnimi fotografijami, kjer se poljubljata pod vodo, navduševal svoje sledilce. Severina v poročni obleki, Kojić pa v moški obleki, sta s to romantično podvodno sceno še vedno prisotna v digitalnem svetu. Ta opis, ki ga je Severina spremenila pred nekaj meseci, je šel neopaženo mimo marsikoga, toda ko je bila sprememba opažena, so se začele ugibanja o pomenih in pomenu tega ukrepa.

Ob tem je potrebno omeniti, da sta Severina in Igor do leta 2021 veljala za uigran par. Omislila pa sta si kar tri poročne obrede. Prvi je bil v septembru 2015 v istriskem mestu Bale, drugi v Beogradu, kamor sta povabila kar 600 gostov, tretji poroki pa sta se prepustila v eksotičnem Zanzibaru, leto dni kasneje.

prejšnji članek
Zakaj v Botrih ni več Mirjane?
Svet slavnih
Zakaj v Botrih ni več Mirjane?
naslednji članek
Pogačar zbral več kot 30 tisoč evrov dobrodelnih sredstev
Svet slavnih
Pogačar zbral več kot 30 tisoč evrov dobrodelnih sredstev