petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mirjana iz Botrov o bitki: Pričelo se mi je temniti pred očmi

20. 9. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
ecija-ojdanić

Ecija Ojdanić foto: VOYO

Hrvaška igralka je mislila, da se bo od peklenskega napora onesvestila. Tekom bitke je preklinjala, a kljub vsemu na koncu postavila svoj osebni rekord.

Hrvaška igralka Ecija Ojdanić, ki je nedavno slavila Abrahama, ni znana le kot igralka, vse bolj se namreč uveljavlja tudi na področju teka. Konec tedna je na državnem prvenstvu v polmaratonu osvojila drugo mesto. Ecija, ki jo poznate zlasti kot Mirjano iz serije Botri, je z oboževalci delila fotografije in podrobnosti s proge, na kateri je bila bitko sama s seboj ter ob peklenskem naporu celo pomislila, da bo potrebovala zdravniško pomoč

»Na teh fotografijah lahko jasno vidite način preživetja v tej dirki. Ob vsaki priložnosti en kozarec vase, drugi kozarec nase. In kar na fotografijah ni videti, je zavezništvo moje sotekačice s startno številko 144.Najtežjih 15 km sva pretekli v podobnem tempu, ona nekaj korakov pred menoj.Vse to na najtežjem odseku, med koruzo, brez sence, pri plus 30 stopinjah. Ujela sem se v njen ritem in tako me je povsem nezavedno vlekla skozi najtežje odseke. Nisva se veliko pogovarjali, le tiho sva tekli in se borili za vsak kilometer. Nekje pri 16. kilometru sem začela preklinjati. In vročino in sebe inpotem je pričela preklinjati tudi moja tiha spremljevalka. Nato sva se začeli smejati in to je bila prelomnica. Nisva se več kaj dosti pogovarjali ... samo tu in tam sva se bodrili ... daj zmoreš ti, zmorem jaz namesto nje in ona zame. In tako vse do cilja. Nekje okoli 17. km se mi je pričelo temniti pred očmi. Prosila sem jo, naj pokliče 911, če se bom onesvestila. Nisem izgubila zavesti.Uspeli sva priti na cilj, ona 19., jaz 20. med vsemi ženskami v skupnem seštevku. Bila sem druga v svoji kategoriji, s časom 1:40:46. Osebni rekord. To zavezništvo si bom zapomnila do konca življenja,« je Ecija povzela spomine na peklenski polmaraton ter zaključila, da se sedaj do naslednjega maratona vrača v normalno življenje, ki zajema predstave, gostovanja in premiere.

prejšnji članek
Sara: Kmetija je igra, a znotraj nje se pokažejo pravi obrazi
Resničnostni šovi
Sara: Kmetija je igra, a znotraj nje se pokažejo pravi obrazi
naslednji članek
Kmetija: Žan postaja ljubljenec gledalcev
Resničnostni šovi
Kmetija: Žan postaja ljubljenec gledalcev