oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sara: Kmetija je igra, a znotraj nje se pokažejo pravi obrazi

20. 9. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
sara-bajec

Sara Bajec foto: VOYO

Sara Bajec je pojasnila, kako danes gleda na resničnostni šov Kmetija.

36-letna Velenjčanka Sara Bajec se je prijavila v resničnostni šov kot tekmovalka, a so jo pred pričetkom igre ustvarjalci seznanili s ponudbo o novinarsko raziskovalni nalogi. Produkcija je namreč želela v 10. sezono vključiti dve osebi X, na podlagi osebnostnih lastnosti pa so ravno v njej prepoznali potencial, ki je obetal dobro opravljanje naloge in hkrati popestritev oddaje.

Sara Bajec foto: VOYO

Sara je nalogo novinarke resno vzela, hkrati pa zaradi močnega čustvovanja ni zmogla ostati strogo profesionalna in nevtralna. Da jo je igra priljubljenega šova posrkala globlje, kot je pričakovala produkcija, priznava tudi sama, kar se je zlasti videlo pred odhodom, ko ni zmogla zadržati solz. »Kmetija je igra, a znotraj nje se pokažejo pravi obrazi. Lahko bi rekla, da je Kmetija pravzaprav igra le za gledalce, v njej pa smo resnični ljudje s svojimi čustvovanji, osebno zgodovino in zgodbami. Jokala sem, ker sem se na določene člane družine zelo navezala, hkrati pa do njih nisem bila v popolnosti iskrena in to me je resnično bolelo. Vesela sem, da sta tako Tamara kot Maja na koncu razumeli mojo stisko in sta me bili sposobni videti onkraj moje naloge. Komaj čakam, da se srečamo zunaj in da se končno odkrito objamemo,« je tekom klepeta za 24ur.com pojasnila Bajčeva, ki je tako kot v zunanjem okolju, tudi v resničnostnem šovu ugotovila, da opozarjanje na napake ljudje ne sprejemajo najbolje.

»Družba, kot sem že ničkolikokrat ugotovila, ne mara ogledal. Upam, da se bo to v prihodnosti kdaj spremenilo. Do takrat pa bom očitno brez službe.« (smeh)

prejšnji članek
Recept: Osvežilni ajran postrezite k mesnim jedem
Kulinarika
Recept: Osvežilni ajran postrezite k mesnim jedem
naslednji članek
Mirjana iz Botrov o bitki: Pričelo se mi je temniti pred očmi
Svet slavnih
Mirjana iz Botrov o bitki: Pričelo se mi je temniti pred očmi
#nasazenazenska
nasazenazenska