stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ženini in neveste razigrani na prvi obletnici

20. 9. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Veselo druženje foto: Osebni arhiv

Minilo je eno leto od tedaj, ko so se na prvi večerji spoznali udeleženci eksperimenta Poroka na prvi pogled. Nekateri so zaljubljeni, drugi srečno samski, tretji pa stopajo po novi poslovni poti …

Včeraj zvečer se je za udeležence 2. sezone eksperimenta Poroka na prvi pogled odvila svečana obletnica, ki sta jo organizirali Vlasta Mažgon in Maša Levačič. Obujanja spominov se niso udeležili vsi akterji, je pa polovica Planetovih ženinov in nevest vseeno poskrbela za veselo in razigrano druženje.

»Nazdravili smo na našo prvo obletnico. Minilo je leto dni od takrat, ko smo se vrnili poročeni z medenih tednov in se prvič vsi spoznali ter podružili na skupni večerji. Vsi zbrani smo obujali spomine na zanimive in nepozabne izkušnje ter se nasmejali nad prigodami in zagatami, ki smo jih doživeli. Bilo je zabavno in v veselje mi je bilo videti soudeležence po tolikemu času. Veliko smo si imeli za povedati, ob dobri hrani nam je čas prehitro mineval, zlasti, ker smo ugotovili, da se je v naših življenjih marsikaj spremenilo,« nam je zaupala Vlasta ter nam za konec zaupala novosti, ki so si jih izmenjali na večerji.

Blaž, Aleš, Vlasta, Maša, Žan in Anna foto: Osebni arhiv

»Aleš in Žan imata oba novi partnerici. Aleš je sicer nekoliko bolj zaščitniški in svoje drage še ne želi odkriti javnosti, medtem ko je Žan svoje dekle na družbenih mrežah že pokazal. Blaž in Maša sta oba napredovala na poslovnem področju, saj sta oba novopečena samostojna podjetnika. Anna in jaz pa se vedno uživava v samskem življenju ter se veseliva novih dogodivščin,« je za nas povzela novice Vlasta, preden jo je zgodnja, kot vedno, mahnila na delo v svoj frizerski salon.

Nasmejana druščina na 1. obletnici eksperimenta Poroka na prvi pogled. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Dobrodelni Fejmiči: Gašper in Žan zbrala vrtoglavo donacijo za družine
Svet slavnih
Dobrodelni Fejmiči: Gašper in Žan zbrala vrtoglavo donacijo za družine
naslednji članek
Kmetija: Nepričakovan odziv na vest o naravni katastrofi
Resničnostni šovi
Kmetija: Nepričakovan odziv na vest o naravni katastrofi