nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poplave: Tekmovalci snemali šov Kmetija, kaj pa se je dogajalo doma?

19. 9. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
poplave-2023, kmetija

Nada prinaša slabe novice foto: VOYO

Naslednja epizoda šova Kmetija je bila posneta v času, ko so Slovenijo prizadele poplave. Preverili smo ali so v naravni katastrofi utrpeli škodo tudi domovi tekmovalcev.

Kot boste lahko videli v 12. epizodi resničnostnega šova Kmetija, so oddajo snemali tudi v času, ko so Slovenijo prizadele hude poplave. Težave z dežjem in razmočeno zemljo so imeli tudi na posestvu, a ker gre za kmetijo v hribovitem predelu Dolenjske, s poplavami seveda niso imeli težav. Povsem druga zgodba pa se je odvijala v dolini in na različnih koncih Slovenije, o čemer je tekmovalce obvestila gospodarica Nada Zorec.

Razmočena tla na posestvu foto: VOYO

Kaj pa izza kamere, so tekmovalce povezali z družinami? Kot so nam pojasnili na POP TV, so poklicali domače udeležencev šova, ki bi utegnili biti ogroženi in preverili, kakšno je stanje na njihovem območju. Na srečo je bilo z njihovimi družinskimi člani in domovi vse ok.

Nušo je nekaj pestilo foto: VOYO

Kaj pa domači Nuše Maloprav, ki prihaja iz Vranskega? V oddaji bo vidno, da jo nekaj pesti, zato smo pri Ajli Džafić, njeni prijateljici in sokomentatorki oddaje Vrtnice in vino, preverili, kakšno je bilo tedaj stanje pri njej doma. »Hvala bogu takrat na Vranskem ni bilo hudo,« nam je povedala Alja in nadaljevala, da kolikor je seznanjena, tako domači, kot njihova hiša niso bili izpostavljeni nevarnosti. »Če je izvedela za dogajanje, je bila zagotovo zaskrbljena, saj je takšna oseba, da jo že male skrbi močno tarejo. Poleg tega je zelo povezana s svojo družino, zato verjamem, da je bila v skrbeh.«

Ajla Džafić in Nuša Maloprav foto: pop tv

prejšnji članek
Botri: Josip je neverjeten, zasebno vas bo pustil odprtih ust
Svet slavnih
Botri: Josip je neverjeten, zasebno vas bo pustil odprtih ust
naslednji članek
Omar Naber: Dovolj je kompromisov, čas je za novo ero
Svet slavnih
Omar Naber: Dovolj je kompromisov, čas je za novo ero
#nasazenazenska
nasazenazenska