vinjeta, avstrijska, počivališče
Svet24.si

Novost pri vinjetah: na voljo tudi enodnevna

20230617-01249492
Necenzurirano

Dars za zastoje ne krivi tovornjakov, ker z njimi služi #analiza

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Omar Naber: Dovolj je kompromisov, čas je za novo ero

18. 9. 2023; 09.00
Avtor: PR
omar-naber

Omar Naber foto: Rok Dezelak

Omar se vrača prerojen in z novim zagonom.

Omar Naber je novo ero nedolgo nazaj odprl s provokativno skladbo Posebn model, ki jo je predstavil s prav tako provokativnim videospotom, katerega si je že v prvih dneh izdaje ogledalo več kot 100 tisoč ljudi. Danes predstavlja novo pesem SPUSTI ME, ki napoveduje novi album, ki prihaja še letos in katerega bodo obiskovalci koncerta v Cvetličarni lahko dodobra doživeli tudi v živo. Omar pravi, da novo obdobje zanj pomeni tudi konec sprejemanja kompromisov. Z vsemi dosežki in izkušnjami zadnjih osemnajstih let je tudi kot glasbenik postal, kot se sam pošali, polnoleten in čas je, da od tukaj naprej ustvarja in deluje le še tako, kot sam želi ... To se zlahka začuti v produkciji najnovejše skladbe Spusti me.

Omar Naber foto: Rok Dezelak

VELIKI SPEKTAKEL V CVETLIČARNI

"10. novembra bo zame zelo poseben dan. S svojim bendom bom stopil na oder Cvetličarne, kjer bom podoživel vsa obdobja svojega glasbenega ustvarjanja. Poslušalcem želimo pričarati nepozabno izkušnjo. Želim, da bomo na koncertu dihali kot eno. Moja kariera še zdaleč ni bila enostavna. Ni bilo vedno lahko ... Ampak ko pogledam nazaj, je bilo vredno. Toliko lepega, kot sem doživel, toliko spominov, kot sem ustvaril, ... Vse to želim dati oboževalcem na svojem koncertu. Pričakujte obilico rock'n'rolla, kvalitetno glasbo in nepozabno zabavo," pove Omar.

NOVA PESEM "SPUSTI ME" V SODELOVANJU S HAMOM
"Včasih je bilo ustvarjati glasbo popolnoma drugače. Bil sem neobremenjen, brez obveznosti in odgovornosti. Sedaj pa je potrebno dobro premisliti, kako, zakaj, za koga in kako.  A še vedno se ob ustvarjanju trudim poiskati mladega Omarja, ki ni razmišljal o ničemer drugem kot o izpolnitvi pričakovanj do samega sebe. Vedno izhajam tudi iz osebnih izkušenj in tudi tokrat sem. Besedilo sva napisala skupaj z Matevžem Šaleharjem - Hamom, besede pa sva kar izlila na papir in mislim, da je nastalo nekaj zelo lepega," zaključi Omar.
prejšnji članek
Skupina Manouche nagovarja pare, ki dvomijo v svoje razmerje
Slovenija
Skupina Manouche nagovarja pare, ki dvomijo v svoje razmerje
naslednji članek
Poplave: Tekmovalci snemali šov Kmetija, kaj pa se je dogajalo doma?
Kmetija
Poplave: Tekmovalci snemali šov Kmetija, kaj pa se je dogajalo doma?