Jure Ličen s Sofio
Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Josip je neverjeten, zasebno vas bo pustil odprtih ust

19. 9. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Domagoj Ivanković3

Domagoj na snemanju serije Kumovi. foto: Instagram

Igralec, ki v Botrih upodablja Josipa, prihaja iz zdravstva, prepeva in igra 15 inštrumentov, navdušeno pa je obelodanil tudi, kdo je njegov oče. Pa to še ni vse, berite dalje …

Igralec Domagoj Ivanković je v klepetu za dnevnik.hr obelodanil nekaj manj znanih podrobnosti iz svojega izjemno zanimivega zasebnega življenja.

"Rojen leta 1996 v Vinkovcih, končal osnovno glasbeno šolo Josipa Runjanina - smer kitara. Zatem končal srednjo zdravstveno šolo dr. Andrije Štamparja, smer zdravstveni tehnik splošne zdravstvene nege. V Osijek šel študirat igro in lutkarstvo, nato pa maturiral iz igre in neverbalnega gledališča. Vseskozi sem delal in še vedno delam tudi kot čarovnik na otroških rojstnodnevnih zabavah in prireditvah. od leta 2009 sem bil v podmladku Rdečega križa, tako da sem tudi tam nabiral pomembne življenjske izkušnje. Sem strasten zbiratelj in igralec družabnih iger, v svoji zbirki štejem okoli 220 iger, ki jih igram redno, skoraj vsak dan," je Domagoj na kratko povzel svoje šolanje in nabiranje izkušenj, nato pa novinarja z navdušenjem pobaral, če ve, kdo je njegov oče.

Domagoj Ivanković foto: Nova TV

"Moj oče je usnjar in eden redkih slavonskih mojstrov za izdelavo narodne noše iz usnja. Kadar sem v Vinkovcih, pomagam na šivalnem stroju in obdelujem usnje v okviru domače obrti. Izdelujemo čudovit etno usnjen nakit in krzna, ki so del slovanske identitete, predvsem Vukovarsko-srijemske županija."

A to še zdaleč ni vse, igralec se je tekom klepeta zelo razgovoril in pojasnil, da je nekaj ​​časa delal v društvu klovnov zdravnikov Rdeči noski, s katerimi je obiskoval bolnišnice in otroke v procesu hospitalizacije. "Poleg tega še pojem in igram kakšnih petnajst inštrumentov. Kadar mi je težko, ne pijem, ampak igram! Poskušam se naučiti čim več inštrumentov, ker so zakon – no, razen pihal, ker potem ne morem prepevati," je poln vedrine razložil Domagoj, ki si kljub natrpanemu urniku rad vzame čas za še kakšen nov hobi.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Tomislav in Stela načrtujeta poroko
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Tomislav in Stela načrtujeta poroko
naslednji članek
Poplave: Tekmovalci snemali šov Kmetija, kaj pa se je dogajalo doma?
Resničnostni šovi
Poplave: Tekmovalci snemali šov Kmetija, kaj pa se je dogajalo doma?