pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevka razkriva: Iris iz Botrov je prevarantka

19. 10. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
nives-celzijus, botri, iris

Nives Celzijus foto: Nova TV

Hrvaška zvezdnica Nivec Celzijus, ki jo bomo odslej spremljali v seriji Botri, je razkrila skrivnosti njenega lika zapeljivke in povezave z njeno osebnostjo …

Ste v seriji Botri prepoznali novo igralko, ki upodablja zapeljivo natakarico Iris? Gre za na hrvaškem in izven meja dobro poznano Nives Celzijus, ki se je tekom dolgoletne pevske kariere preizkusila tudi kot model, voditeljica, igralka in avtorica knjig. Mati dveh otrok, ki največ pozornosti v javnosti vzbuja zaradi razgaljenih spletnih objav in vročih videospotov, pa je v zadnjem obdobju našla pot tudi na TV ekrane.

Po sodelovanju v dveh priznanih serijah Čista ljubav in Bogu iza nogu, je namreč Celzijus postala tudi del igralske zasedbe popularne serije Botri. Iris je za CdM spregovorila o svoji vlogi, ki se ji zdi kljub negativni konotaciji zelo navdihujoča.

Iris nima dobrih namenov. foto: Nova TV

»Iris je prevarantka, ki zaradi svojega videza in sposobnosti zapeljevanja izkorišča naivne moške. Čeprav nekoliko spominja na Snježano iz 'Čiste ljubezni' smo se s podobnostmi lika izognili drugim podobnostim. Botri so na Hrvaškem izjemno gledana in oboževana serija, zato sem bila zelo navdušena, ko so me povabili, da se jim pridružim. Vloge zlobnic pa so mi tako vedno zabavne in navdihujoče, saj mi omogočajo, da sem vse, kar v resničnem življenju nisem,« je pojasnila Celzijus.

Marko Skelin je nemudoma podlegel njenim čarom. foto: Nova TV

Nives Celzijus v seriji Botri

Nives Celzijus v seriji Botri foto: Nova TV

prejšnji članek
Odpotujte v srce nigerijske kulture
Kultura
Odpotujte v srce nigerijske kulture
naslednji članek
Marjetka Vovk iz žalosti ustvarila najlepšo pesem
Svet slavnih
Marjetka Vovk iz žalosti ustvarila najlepšo pesem
#nasazenazenska
nasazenazenska