stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marjetka Vovk iz žalosti ustvarila najlepšo pesem

19. 10. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
marjetka-vovk, babica

Marjetka Vovk z ljubo babico foto: zajem zaslona

Sprva je napovedala, da bo pesem razkrila čez nekaj dni, nato pa presenetila in oboževalcem nekoliko prej poklonila najlepšo skladbo, stkano iz solza ob smrti njene babice.

»Dolgo sva razmišljala, kako opisati to posebno pesem, ki jo danes deliva z vami. Našla sva PRVE besede, posnetek PRVE napovedi, ko sem jo PRVIČ predpremierno zapela na enem od najinih koncertov lani. Danes sem pripravljena to zgodbo deliti z vami. Zgodbo, zaradi katere sta danes tu ta pesem in prekrasen videospot. Pa naj občutki in zvočni posnetek tistega koncerta pospremijo pesem CILJ in videospot, ki sledi,« sta na družbenem omrežju strnila svoje misli zakonca Vovk, ki glasbeno kariero kujeta pod imenom Maraaya. Poslušalcem vse bolj ljuba Marjetka je v zvočnem posnetku pojasnila, kako v njej v težkih trenutkih iz bolečine vzklijejo najlepša besedila.

Marjetka s pokojno babico v parku v Trbovljah, kjer živi njena mama. foto: zajem zaslona

»Življenje je na koncu niz enih slik, niz enih dogodkov, katerih se rad spominjaš. Zame je to rojstvo mojih otrok, poroka, uh, pa pridejo še kakšne, take, ki niso najbolj 'na gor', so 'na dol'. Ampak tiste na dol te delajo boljšega človeka. Takrat lahko nastanejo take pesmi in ta je nastala takrat, ko je meni umirala moja babi. In še veliko inspiracije mi je dala. In prav zaradi nje so nastale tri najlepše pesmi, kar sem jih napisala v življenju. Niste jih še slišali. CILJ mi je dala moja babi. Hvala. Poslušajte.«

prejšnji članek
Pevka razkriva: Iris iz Botrov je prevarantka
Svet slavnih
Pevka razkriva: Iris iz Botrov je prevarantka
naslednji članek
Zakaj Franc sodeluje v dveh POP-ovih šovih?
Resničnostni šovi
Zakaj Franc sodeluje v dveh POP-ovih šovih?