nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Danijela Martinović za nasmehom skrivala bolečino

13. 11. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
danijela-martinović

Danijela Martinović foto: PR

Pevka je pred javnost razgrnila bolečo izpoved, ki ji jo mnogi, zlasti zaradi njenega vedrega nasmeha, ne bi pripisali. Kaj je povzročilo napade panike?

Pevka Danijela Martinović je danes mirna in srečna. Da v preteklosti ni bilo tako, opisuje v avtobiografiji Tuširanje duše, tekom katere se je pred bralci povsem razgalila. Piše namreč o svojem notranjem svetu, ki javnosti doslej ni bil znan. Kot pravi, je v resnici živela povsem drugo stvarnost in to je tisto, kar je bralce najbolj osupnilo.

Pevka v knjigi med drugim piše tudi o napadih panike. Kaj jih je izzvalo? »Nihče ni kriv in nič ni krivo. To je bila moja izkušnja, ki sem jo morala pridobiti. Morda bi morala skozi vse to, tudi če bi delala kaj drugega. Ta izkušnja me je okrepila, to je bil jasen znak na razpotju,« je Danijela dejala v klepetu za revijo Jana ter spregovorila tudi o tem, kdaj je morala svoje težave reševati z nasmehom. »Zagotovo v intenzivnih obdobjih neprepoznavanja vzrokov in nerazumevanja posledic. Takrat, ko sem iskala povsod okoli sebe, vemo pa, da iskati na napačnem mestu nima smisla. Nekam sem zapisala misel; nesmotrno je na železniški postaji čakati ladje in se potem jeziti, ker ne prispejo. Moramo samo pogledati v morje in se sprehoditi do obale,« modro razloži pevka.

Intervju z Danijelo Martinović si lahko preberete v reviji Jana, št. 45.

Danijela Martinović

Danijela Martinović foto: Marko Vavpotič

prejšnji članek
Kmetija: Marcel pred kamerami doživel šok
Resničnostni šovi
Kmetija: Marcel pred kamerami doživel šok
naslednji članek
Kmetija: Nuša o fantu, ki mu je podarila srce
Resničnostni šovi
Kmetija: Nuša o fantu, ki mu je podarila srce
#nasazenazenska
nasazenazenska