stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Nuša o fantu, ki mu je podarila srce

13. 11. 2023; 10.00
Avtor: Vesna Meško
Nuša Maloprav s fantom

Nuša Maloprav s fantom foto: Osebni arhiv

Nuša Maloprav ima spretnega fanta, ki bi se v šovu Kmetija zagotovo dobro izkazal. Zakaj? Preverite …

Nušo Maloprav še danes spravlja v smeh, kako sta povezani dve njeni najpomembnejši osebi, oče in fant Gregor, oz. Grega, kot ga kličejo. »Res mi je smešno to, da mata Grega in moj oče na isti dan rojstni dan, pa da sta oba po horoskopu bika ter da imata v letu 2024 oba okroglo obletnico,« nam pove priljubljena tekmovalka Kmetije in doda, da sta njena moška tudi sicer povezana, dobro se namreč razumeta, kar je še posebej pomembno, saj skupaj živijo.

Grega, s katerim sta par štiri leta, je preprost človek in ravno to je tisto, s čimer je osvojil njeno srce. »On je preprost, prijazen, deloven, iznajdljiv in bister fant,« ga pohvali in nam zaupa, da ji je na njem čisto vse všeč in da ji hkrati pomeni vse na svetu.

S čim pa se Nušin srčni izbranec ukvarja? »Grega uživa v svoji službi pri Gomark - Lancmanu, kjer skrbijo za profesionalno opremo za gozdarje, sadjarje in vinarje. Doma pa se ukvarja z mano,« smeje se pove in razloži, da zelo rada zavihata rokave in skupaj kaj ustvarita. »Velikokrat si zamisliva mini projekte za okolico ali za hišo, kot na primer izdelavo vrtne garniture iz palet, visoka gredo, itd.. V prostem času pa se rada odpraviva v kino, v hribe, na kakšno razvajanje ali pa kej dobrega pojesti,« se zahahlja Nuša, ki je tudi pri načrtih v primeru zmage združila užitek in preudarnost. Kot je pojasnila pred vstopom v šov, bi del nagrade porabila za dober dopust, preostanek pa bi naložila na varčevalni račun.

Nuša Maloprav

Nuša Maloprav foto: POP TV

prejšnji članek
Danijela Martinović za nasmehom skrivala bolečino
Svet slavnih
Danijela Martinović za nasmehom skrivala bolečino
naslednji članek
30% ugodnejši oddih v 2024
Življenjski slog
30% ugodnejši oddih v 2024