nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezen na vasi: Hrvaška voditeljica na posestvu v Sloveniji

17. 11. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
anita-martinović

Anita Martinović v Sloveniji foto: Osebni arhiv

Anita Martinović je pokazala, kako je bilo na snemanju pri kmetu Jožetu Mastnaku.

Anita je že nekaj sezon voditeljica priljubljene hrvaške oddaje Ljubezen na vasi, v kateri kmetje iščejo svojo sorodno dušo. Kot je znano, pogosto deli utrinke iz zakulisja, tokrat je denimo obudila spomin na dan, ko so z ekipo snemali v Sloveniji, pri Jožetu Mastnaku.

Anita Martinović pri Jožetu Mastnaku foto: Osebni arhiv

Voditeljica ga je obiskala v kratki rožnati obleki, Mastnak pa jo je kot kaže seznanjal z delovnim orodjem. Da jo je slednje zelo zabavalo, je razkrila v Instagram zgodbi. Žal pa Jožetu sodelovanje v hrvaškem šovu ni bilo namenjeno, saj kasneje ni prejel niti enega pisma. In ker brez zanimanja ni možnosti za sodelovanje, se je moral Jože žal posloviti od ideje, da bi mu ustvarjalci romantičnih oddaj našli primerno izbranko. 

Tudi za Anito takšni primeri niso prijetni, saj bi kandidate raje razveselila z veselo novico. Čeprav se pogosto šali in je polna vedrine, ji je zelo pomembno tudi to, da se udeleženci romantične oddaje dobro počutijo, zato si zanje rada vzame čas tudi takrat, ko ne snemajo. »Zelo pogosto imajo precej težke usode v življenju in potem, ko so kamere ugasnjene, malo bolj svobodno govorijo o tem. Odprejo mi dušo, kar je pravzaprav super stvar, saj se tako veliko bolje povežemo in potem veliko bolje komuniciramo pozneje pred kamerami,« je pojasnila Anita.

prejšnji članek
Skrivnostni Kuzma bo podžgal razprtije v Botrih
Svet slavnih
Skrivnostni Kuzma bo podžgal razprtije v Botrih
naslednji članek
'Bistri' tat okradel igralca Botrov in hitro obžaloval
Svet slavnih
'Bistri' tat okradel igralca Botrov in hitro obžaloval