pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka razkrila, da v seriji Botri sploh ne igra!

6. 12. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Daria Lorenci Flatz 1

Daria Lorenci Flatz foto: NOVA TV

Hrvaška igralka Daria Lorenci Flatz je za našo medijsko hišo pojasnila, kaj se je zgodilo ob upodabljanju Jadranke Macan.

Oboževalcem popularne serije Botri se bo zagotovo zdel zelo zanimiv podatek, da sta Jadranka Macan in igralka Daria Lorenci Flatz med seboj tako tesno prepleteni kot kita tetke Ivke, njenim domačim se namreč zdi, da na TV-zaslonih ne spremljajo izmišljenega lika, temveč kar svojo drago mamo in soprogo! Igralka je za revijo Jana obelodanila, kako je do tega sploh prišlo.

»Moji domači, pogosto pa tudi tisti, ki me šele spoznajo, pravijo, da v tej seriji sploh ne igram. (smeh) To je moj slog igre – rada svoj lik čim bolj približam sebi in sebe liku. Pravzaprav se poskušam tako intenzivno preliti v lik, kot da sem v določeni situaciji to resnično jaz. V vlogo dam toliko sebe, da so na koncu med menoj in likom zelo majhne razlike,« je razložila in pojasnila, da tudi ona veliko kuha in kot skrbna mama poskrbi za polne želodčke družinskih članov, a da pri tem ne uživa tako kot Jadranka.

»Bolj mi godi občutek, da delam nekaj, kar imajo radi, saj to pomeni, da bodo pri jedi uživali. Sicer pa veliko raje igram in raje imam, da mi kdo drug skuha. (smeh) Kljub temu kuham skoraj vsak dan. Fantje jedo v šoli ali pa pri babici, zvečer se pogosto pripravi vsaj kakšna juha, špageti, zrezki …, bolj hitre jedi. Samo da je doma kuhano in se fantje najedo. Tudi zjutraj nemalokrat pečem palačinke.«

Še več zanimivosti o igralki vas čaka v ekskluzivnem intervjuju za revijo Jana. Vabljeni k branju!

Daria Lorenci Flatz

Daria Lorenci Flatz foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Rak ni le velik zdravstveni, je tudi gospodarski problem
Zdravje
Rak ni le velik zdravstveni, je tudi gospodarski problem
naslednji članek
Indira in Matic odhajata na poročno potovanje
Resničnostni šovi
Indira in Matic odhajata na poročno potovanje