pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žena Petra Graša razkrila, kakšen oče je

11. 1. 2024; 12.00
Avtor: K.M.
Hana Huljić in Petar Grašo 1

Hana Huljić in Petar Grašo foto: Instagram

Hana Huljić Grašo je za hrvaške medije podala prvi večji intervju po poroki z glasbenikom Petrom Grašem in rojstvu njune hčerke Albe.

Čeprav sta oba glasbenika in močno prisotna v svetu estrade, sta tako Petar Grašo kot tudi njegova žena Hana Huljić Grašo kar skrivnostna glede svoje zasebnosti. Po drugi strani pa razumeta medijski svet in dejstvo, da je njuno življenje privlačno tako za medije kot tudi tiste, ki poslušajo njuno glasbo. Hana je tokrat sploh prvič po poroki in rojstvu hčerke Albe podala daljši intervju za hrvaško revijo Gloria in v njem razkrila tudi kar nekaj še nikoli slišanih podrobnosti. 

Kakšen oče je Petar?

"Vse mu prepustim, on je bolj umirjen, bolj zbran in sproščen kot jaz, vse mu gre od rok. Alba samo pri njemu takoj zaspi na njegovih prsih. On je mož in oče, kakršnega si želite za vse," je za revijo Gloria med drugim povedala Hana in razkrila, da je ime njuni prvorojenki izbral ravno glasbenik. "Gre za ime, ki je bilo velika Petrova želja, v italijanščini pa pomeni zora. Njegovemu očetu je ime Zoran in tako sva sprejela odločitev."

Dobro leto in pol stara deklica pa ima že vse bolj izrazit karakter, Hana pa dodaja, da je od vsakega podedovala nekaj. "Vidim veliko pozitivnosti in energije, ki jo je podedovala od Petra, do obeh je malo zbadljiva, hkrati pa nežna. Prisotna je tudi tista dalmatinska kljubovalnost. Smo ena velika in pisana družina in vsake toliko vidim koga od nas v njej." Alba pa že kaže mali glasbeni talent, saj naj bi po materinih besedah že od osmega meseca poje v tonaliteti. 

Otroške pesmi

Hana je sicer pred tedni izdala tudi serijo otroških pesmi oziroma uspavank v hrvaškem in angleškem jeziku. V pesmi Gugu Gaga, ki ima na kanalu Youtube že več kot 290 tisoč ogledov pa je uporabila tudi otroško govorico hčerkice Albe. "Navdihnila me je osebna izkušnja, saj sem prva iskala nekaj tihih pesmic za spanje dojenčka in na koncu se je izkazalo, da Alba vedno zaspi ob tem, kar ji zapojem. Ne bodo samo uspavanke, ampak so bile zame prioriteta, zato verjamem, da bodo pomagale tudi drugim staršem," je še pojasnila za revijo Gloria. 

prejšnji članek
Recept za slastne veganske palačinke
Kulinarika
Recept za slastne veganske palačinke
naslednji članek
Časovni stroj: Ivka in Andrija v mladih letih
Svet slavnih
Časovni stroj: Ivka in Andrija v mladih letih