Masi za palačinke dodajte mineralno vodo in ščepec sode bikarbone. foto: Pinterest
Kaj potrebujemo?
1,5 skodelice moke
2 žlički pecilnega praška
2 pretlačeni zreli banani
1 žlica olja
1,5 skodelice riževega mleka
Postopek priprave
1.V posodi zmešajte suhe sestavine. V drugi posodi pretlačite banane z vilicami, dodajte olje in rastlinsko mleko ter premešajte.
2.Segrejte ponev za palačinke na srednjo temperaturo. Za vsako palačinko uporabite približno četrt skodelice mase - obrnite, ko se začnejo delati mehurčki. Palačinka je narejena, ko je na obeh straneh rjava. Postopek ponavljajte, dokler ne porabite vse mase.
Nasvet: Za tanjše palačinke lahko dodate malce več mleka in dobro premešate maso, preden jo zlijete na ponev.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.