državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezen na vasi: Irena na spletu spoznala Afričana in se poročila

14. 1. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
irena-slopšek

Irena Slopšek foto: RTL

Od sodelovanja v šovu Ljubezen na vasi se je zelo spremenila. Prav tako se je spremenilo njeno življenje. Poročila se je z Afričanom, ki se ukvarja s spletnim marketingom …

Ireno Slopšek smo spoznali leta 2022, ko so na POP TV predvajali hrvaški šov Ljubezen na vasi. Ljubezni tedaj ni našla, a njeno upanje kljub temu ni ugasnilo. Kmalu je prek družbenih omrežij spoznala moškega iz Kameruna, ko pa je dopisovanje postalo resnejše, je odpotovala k njemu v Afriko in se tam tudi poročila. Čeprav so jo lepo sprejeli, sta zakonca sklenila, da si bosta zaradi ugodnejših razmer ustvarila življenje na Hrvaškem. Irena se že nahaja v domovini, konec meseca pa se ji bo pridružil še soprog.

Irena Slopšek foto: RTL

»Najela sva čudovito stanovanje v Zagrebu. Ko bo prišel, bova naredila veliko zabavo za prijatelje,« je dejala in pojasnila, da sprememba okolja za soproga ne bo težka, saj bosta njegovo družino obiskovala, poleg tega pa ga čaka nadaljevanje posla, tako da za domotožje ne bo veliko časa.

»V Tanzaniji ima apartmaje, ukvarja pa se s spletnim marketingom. V Zagrebu želiva odpreti podjetje, v katerem bova skupaj delala. Najprej pa se bo seveda posvetil učenju hrvaškega jezika,« je pojasnila Irena.

Irena s soprogom foto: RTL

prejšnji članek
Gaja Filač bila nekoč zatreskana v Mateja Zemljiča
Svet slavnih
Gaja Filač bila nekoč zatreskana v Mateja Zemljiča
naslednji članek
Igralka Barbara Cerar se je preizkusila na novem področju
Svet slavnih
Igralka Barbara Cerar se je preizkusila na novem področju