oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Serija Botri med nominiranci za medijsko nagrado

15. 1. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
vladimir-tintor

Vladimir in Olga v seriji Botri. foto: Nova TV

Tudi letošnje leto so serijo Botri uvrstili med nominirance za medijsko nagrado Zlati studio. Vladimir Tintor je pojasnil, kaj igralcem takšno priznanje pomeni.

Igralec Vladimir Tintor, ki v seriji Botri upodablja Aljošo Gotovca, pojasnjuje, da imajo tovrstne nominacije in nagrade za igralsko zasedbo še posebej velik pomen, saj gre za izbor gledalcev. »Gre za gesto, ki nam pove, da smo se zapisali v srca gledalcev, kar je že samo po sebi veliko priznanje in nagrada. Seveda so pomembne tudi nagrade, ki prihajajo s strani stroke, gre za potrditev, da izkušenejši kolegi prepoznajo kvalitetno delo. Je pa res, da imam vedno raje priznanja, ki prihajajo s strani gledalcev in zveste publike,« je za 24 sata pojasnil Vladimir, ki je tekom klepeta pojasnil tudi, kaj je po njegovem mnenju zaslužno za to, da so Botri postali najbolj gledana hrvaška serija.

»'Skrivnost' je v scenariju, dobri kombinaciji igralcev in energiji, ki jo prinesejo vsi, ki sodelujejo pri nastajanju posamezne epizode. Ko se lotiš novega projekta, je težko napovedati, kako uspešen bo. Nisem pa pričakoval tako toplega sprejema občinstva. Srečanja z občinstvom so vedno tako čudovita, kot da se poznamo že sto let,« je pojasnil igralec.

Družina Gotovac. foto: Nova TV

prejšnji članek
Ja, Chef!: Takšna je bila nekoč 'Šefika'
Svet slavnih
Ja, Chef!: Takšna je bila nekoč 'Šefika'
naslednji članek
Matic Herceg: Rekel bi, da je to korak naprej v moji karieri
Svet slavnih
Matic Herceg: Rekel bi, da je to korak naprej v moji karieri