franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Matic Herceg: Rekel bi, da je to korak naprej v moji karieri

15. 1. 2024; 09.30
Avtor: Promocijski material/AS
matic-herceg

Matic Herceg foto: Luka Švigelj

Dolgoletni radijski voditelj je sprejel novo vlogo in se pridružil ekipi Aktual TV. Zakaj je sprejel ponudbo in kakšni so bili prvi dnevi?

Matic se je neverjetno hitro vživel v vlogo voditelja na Aktualu, saj ima za sabo že kar nekaj izkušenj pri delu v medijih. Kako se je odzval, ko je dobil vabilo? "Biti del tako velike zgodbe kot je Aktual, je seveda posebna čast in hkrati odgovornost. Na list papirja sem si napisal pluse in minuse. Nisem dolgo razmišljal. Rad imam nove izzive! Rekel bi, da je to korak naprej v moji karieri. Radio je moja prva ljubezen, televizija pa večna želja. Zdaj bom lahko združil oboje." Razkril pa je tudi, kakšni so bili njegovi prvi dnevi in kako se je ujel s sovoditeljico? 

Nov voditeljski par - Martina Švab in Matic Herceg foto: Luka Švigelj

"Aktual pa ... to glasbo poznamo vsi! Vsi, ki smo hodili na Hrvaško na morje. Vsi, ki radi hodimo po zabavah. To je glasba, ki jo imamo v krvi. Martina je super punca! Veliko lažje nama je bilo prvič v etru, ker se poznava od prej. Že nekaj časa nazaj, ko smo se družili za njen rojstni dan, je rekla: »Midva bi morala biti sovoditelja.« In nekaj let kasneje nama je to tudi uspelo. Lepo je in še lepše bo! Je super mentorica. Združila bova mojo radijsko in njeno televizijsko znanje. Vesel sem, da je prav Martina tista, s katero sem prvič ... bil slišan v etru radia Aktual."

prejšnji članek
Serija Botri med nominiranci za medijsko nagrado
Svet slavnih
Serija Botri med nominiranci za medijsko nagrado
naslednji članek
Arbadakarba: S Šri Lanke so se domov vrnili bogatejši
Resničnostni šovi
Arbadakarba: S Šri Lanke so se domov vrnili bogatejši