palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brat Stjepana Hauserja poročil uspešno kirurginjo

2. 2. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
Miron Hauser

Ana in Miron Hauser foto: Osebni arhiv

Po treh dneh razmerja, sta se dogovorila, da se bosta poročila. To je ljubezenska pravljica znanega glasbenika in uspešne kirurginje.

Brat Stjepana Hauserja je našel ljubezen hitreje, kot bi si upal zaželeti v sanjah. Miron Hauser, ki je znan kot eden najboljših hrvaških pozavnistov, je namreč že v prvih dneh razmerja s kirurginjo in estetsko zdravnico Ano Štanfel spoznal, da pred njim stoji ženska, s katero želi stopati skozi življenje. Zaljubljenca sta se tako nemudoma dogovorila, da se bosta poročila, zatem pa načrte na veliko presenečenje bližnjih in javnosti tudi uresničila. Zakonca, ki se pol leta kasneje selita v skupen dom, sta za revijo Gloria spregovorila o naravnost filmski ljubezni na prvi pogled. Ko sta se prvič zagledala, sta si namreč padla v objem in od tedaj ostala nerazdružljiva.

»V času pandemije koronavirusa sem Ano kontaktiral prek družbenega omrežja zaradi nekih zdravstvenih težav. Zatem sva ostala v stiku. No, če sem natančen, sem jo pričel vabiti na vse svoje koncerte, a se ni na nobenem pojavila. Kot sem kasneje spoznal, je Anin urnik tako pol obveznosti, da bil zanjo tudi 29-unro dan prekratek ...« se je pošalil 38-letnik, ki ni mogel verjeti svojim očem, ko je lansko poletje v svojem nabiralniku našel Anino sporočilo, v katerem je pohvalila njegovo izbiro obleke za nastop in zapisala, da ji je žal, da se nista imela priložnosti srečati.

»V tistem trenutku sem ugotovil, da je hudič odnesel šalo in jo vprašal, kdaj bo naslednji dan pričela z delom. Ker je Ana jutranja ptica, sem se na njenih vratih pojavil ob sedmih zjutraj in to je bilo to .. Ana je odprla vrata, jaz pa sem jo spontano objel in je nisem več izpustil ...« je obudil spomine Miron.

prejšnji članek
Plesalka Jagoda Batagelj žaluje
Svet slavnih
Plesalka Jagoda Batagelj žaluje
naslednji članek
Umrl je oče igralke Alenke Tetičkovič, primarij dr. Erih Tetičkovič
Svet slavnih
Umrl je oče igralke Alenke Tetičkovič, primarij dr. Erih Tetičkovič