pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po negativnih komentarjih Bahra razkrila svojo zgodbo

11. 2. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
bahra-zahirović

Bahra Zahirović foto: RTL

Potem ko je potarnala, da nima strehe nad glavo, je bila deležna tako obilice negativnih komentarjev, kot pomoči. Bahra sedaj pojasnjuje, zakaj ima takšno življenje.

Večkratna udeleženka resničnostnega šova Ljubezen na vasi Bahra Zahirović je bila deležna negodovanja javnosti, ki so ji očitali, da si je sama kriva za nestabilno prebijanje skozi življenje. 59-letnica je sedaj spregovorila za 24sata in pojasnila, da se bori vse od otroštva. Odraščala je namreč v rejniški družini, veliko je delala in po svojih močeh skrbela zase. Osamosvojila se je takoj po zaključenem izobraževanju v tekstilni šoli, že kot mlado dekle se je preselila v najemniško stanovanje in se lotila dela. Opravljala je po več služb hkrati, a poudarja, da kljub temu ni imela dovolj velikih prihodkov, da bi dobila kredit in si kupila stanovanje.

Bahra Zahirović foto: RTL

»Vse življenje se selim. Pogosto me je spremljala situacija, v kateri si nisem mogla pomagati. Bila sem gospodinja, čistilka, a to niso varne službe, na katere se lahko zaneseš. Nikoli ne veš, kako dolgo bo trajalo. Razmere so majave, negotove. Borim se, a še vedno upam, da bom nekega dne srečna,« je pojasnila Bahra in se odzvala tudi na komentarje o tem, da je služila z zganjanjem norčij po resničnostnih šovih. »Od teh snemanj se ne živi, živi se od dela. Ljudje mislijo, da si zvezda, v resnici pa od teh projektov ni kruha.«

Zahirovićeva zadnja tri leta živi v hiši, kjer dela kot gospodinja. Lastnikom je neizmerno hvaležna, ker ji nudijo streho nad glavo, a se zaveda, da to ni dolgoročna rešitev. »Nočem se zanašati na to hišo, ker to ni moj dom. Pri teh letih se je težko seliti, nikoli pa se ne bi h nekomu vsilila. Vedno sem plačevala svoje račune in skrbela zase,« je dejala Bahra, ki ima tri otroke, a jim ne želi biti v breme. Zanjo sedaj iščejo dom nekdanje udeleženke šova Ljubezen na vasi.

prejšnji članek
Kate Middleton po diagnozi prvič zapustila grad Windsor
Svet slavnih
Kate Middleton po diagnozi prvič zapustila grad Windsor
naslednji članek
Je zvezdnik serije Igra usode res spet samski
Svet slavnih
Je zvezdnik serije Igra usode res spet samski