palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je zvezdnik serije Igra usode res spet samski

10. 2. 2024; 09.00
Avtor: K.M.
c5156951cdec55b806d7

Akin Akinözü foto: pr

Triintridesetletni Akin Akinözü, priljubljen tudi v Sloveniji, je sprožil kar nekaj govoric.

Triintridesetletni Akin Akinözü ni le talentiran igralec, temveč se lahko pohvali tudi z diplomo iz uporabne matematike na prestižni kalifornijski univerzi Berkeley. Skozi kratko študentsko življenje v Ameriki si je, kot pravi, pridobil dragocene izkušnje, ki mu pridejo še kako prav v resničnem življenju. Je zaljubljen v umetnost, glasbo in, kot posebej poudari, v filozofiranje. Filozofski je tudi ob vprašanju, kdo je Akin.

»Kdo sem jaz? Predvidevam, da vsi poskušamo najti odgovor na to vprašanje, in tu nastopi igranje v mojem življenju. Spoznal sem, da igranje daje prostor in priložnost, da odkrijem globine okoli sebe skozi različne situacije predstav in scenarijev. Zase bi še rekel, da sem povprečen človek z lasersko osredotočenostjo. Razumete? Če ne, mi je žal, žal ne znam razložiti drugače.« Je večkrat nagrajeni igralec, ki je nase opozoril tudi zunaj meja Turčije, kar mu je samo še ena potrditev, da ga planeti vodijo po pravi poti. S slavo se ne obremenjuje.

»Verjamem, da je osebna slava stranski učinek našega dela. Rekel sem osebna slava, ker v tem kontekstu sploh nisem osrednja točka. Vsak večer gledamo zvezde na nebu in morda bi jih radi dosegli, morda jih bomo nekega dne, vendar verjamem, da ni bistvo v tem, da jih dosežemo, temveč da sijemo kot one. Vsekakor skušam najti ravnotežje med svojim poklicem in življenjem.« V zasebnem življenju je bila zadnjih osem let središče njegovega sveta igralska kolegica Sandra Pestemalciyan, s katero sta se pred tremi leti zaročila, vendar do poroke še ni prišlo. Še več, vse glasnejše so govorice, da naj bi se oktobra lani razšla, česar pa ne eden ne drugi še ni uradno potrdil. Se je pa na govorice o poroki pred časom odzval Akin, ko je dejal:

»Govorice o poroki so ves čas prisotne … Oba se trudiva za to, da bi nekega dne prišlo tudi do tega, da bi uresničila najine skupne sanje. Najin odnos temelji na prijateljstvu. Oba se želiva povzpeti na isto goro in verjameva, da lahko oba posamično prideva do vrha. Vendar je podpiranje drug drugega na tej poti veliko bolj zabavno in veliko bolj smiselno.«

prejšnji članek
Po negativnih komentarjih Bahra razkrila svojo zgodbo
Svet slavnih
Po negativnih komentarjih Bahra razkrila svojo zgodbo
naslednji članek
Dejan Vunjak obožuje smučanje
Svet slavnih
Dejan Vunjak obožuje smučanje