stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina: Počutim se kot kos mesa

15. 2. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
Screenshot_17

Tiago in Tina foto: RTL

V hrvaškem eksperimentu Brak na prvu se med Tino in Tiagom odvijajo prva nesoglasja. Medtem ko on ob njej težko brzda strast, si ona želi napredka na področju spoznavanja in sodelovanja.

V nadaljevanju oddaje Brak na prvu se je malce zataknilo v odnosu med Tino in Tiagom. V Primorki so se namreč porodili pomisleki, bilo pa ji je tudi jasno, da soprog ne razume, zakaj ima negativne občutke. Tiago je potarnal, da ga Tina vidi kot ženskarja, hkrati pa ga je pestilo, da se o tej temi ne želi pogovoriti. Razložil je, da je bil napačno ocenjen, da si želi samo spolnosti in da bi morala to razčistiti, ne pa da govori, da jo je razočaral.

Kako pa na vse skupaj gleda Tina? »Nekatere besede so me zmotile v tolikšni meri, da sem izgubila povezavo z njim in zaradi tega sem bila slabe volje. Počutim se kot kos mesa, ki ga vidiš in si ga želiš,« je dejala Tina, medtem ko jo je Tiago prosil odpuščanja.

»Ne morem ti dati vsega na krožniku po štirih dneh,« je nadaljevala Tina in pojasnila, da zanjo intima pomeni, da goji zelo globoka čustva.Priznala je tudi, da so jo prizadeli soprogovi plitki in grdi komentarji, ki nakazujejo na to, da je ne spoštuje.

Kot kaže, imata Tina in Tiago na razmerje povsem drugačen pogled, medtem ko si ona želi, da bi si Tiago prizadeval k globljemu odnosu, se on sooča s svojo zaljubljenostjo in situaciji, ko je prvič tako blizu osebi, ki vanj ni zaljubljena. A Tina zaljubljenosti ne jemlje tako zlahka, kot pravi, ima zanjo zelo velik pomen.

Tina in Tiago

Tina in Tiago foto: RTL

prejšnji članek
Skrito v raju: Tudi igralkina sinova ste že spremljali v serijah
Svet slavnih
Skrito v raju: Tudi igralkina sinova ste že spremljali v serijah
naslednji članek
V Sloveniji lani rojenih najmanj otrok doslej
Svet slavnih
V Sloveniji lani rojenih najmanj otrok doslej
#nasazenazenska
nasazenazenska