pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: Tudi igralkina sinova ste že spremljali v serijah

15. 2. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
vesna pernarcic druzina (2)

Vesna Pernarčič in sinova iz prvega zakona. foto: Marko Vavpotič/M24

Igralka Vesna Pernarčič, ki jo v seriji Skrito v raju spremljamo v vlogi Meri, je mamica treh krasnih fantov. Starejša sinova ste že videli na televiziji, oba sta se že preizkusila kot igralca.

Življenje gledališke in televizijske igralke Vesne Pernarčič bogatijo trije fantje, osemletni Krištof ter odrasla sinova Filip in Lovro, ki že stopata po njenih stopinjah, saj sta se prav tako odločila zajadrati v igralske vode. Smo ju lahko že kje videli? Seveda! Lovro je igral v filmu Pojdi z mano, tako on kot Filip pa sta sodelovala tudi v serijah Mame in Gospod profesor. Medtem ko Filip obiskuje Akademijo za gledališče, radio, film in televizijo (AGRFT), se Lovro spogleduje tudi z likovno umetnostjo. Kot je pojasnil, si želi risati igralne like za igrice, kar je tudi razlog, da se šola na srednji šoli za oblikovanje in fotografijo.

Vesna Pernarčič s svojimi tremi fanti Lovrom, Filipom in Krištofom foto: Marko Vavpotič/M24

Vesna je na to, v kakšna človeka odraščata in kako predano sledita svojim sanjam, zelo ponosna. »Ko ju gledam, si mislim, da sem vsaj nekje nekaj v redu naredila. Filip je iz zelo čustvenega in občutljivega fantka zrasel v stabilnega človeka, ki ve, kaj si želi v življenju, hkrati pa ima neko mirnost in načelnost. Je tudi zelo delaven. Jaz nikoli nisem bila toliko. Predvsem pa je človek, ki zna imeti rad in zna to tudi povedati. V veliko oporo mi je. Lovro je v nasprotju s Filipom, ki v otroštvu ni nikoli znal biti sam s sabo, temveč je vedno hotel, da se nekdo ukvarja z njim, to zelo znal. Zaprl se je v svoj domišljijski svet ter je ure in ure risal. Vedno je bil dobrovoljček in je deloval zelo flegma, kot da mu je čisto vseeno za vse, vse mu je bilo v redu. Zato sem se malo bala, kako bo v srednji šoli. A se je nenadoma obrnil in zdaj se mi zdi, da je postal tudi zelo odgovoren, še posebno do tistega, kar ga zanima. Pri njem zelo občudujem tudi to, da že zelo dolgo, od šestega razreda naprej, ve, kaj si želi početi v življenju, in gre v to smer,« je v klepetu za revijo Lady povedala Pernarčičeva, ki jo tokrat na TV ekranih spremljamo v vlogi Meri Kovač, glavne tračarke v kampu Paradiso.

Vesna Pernarčič igra Meri Kovač. foto: POP TV

prejšnji članek
Botri: Takšen je bil igralec pred leti
Svet slavnih
Botri: Takšen je bil igralec pred leti
naslednji članek
Tina: Počutim se kot kos mesa
Svet slavnih
Tina: Počutim se kot kos mesa