evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ivan Zak zaradi ljubosumnega moža skoraj pristal na policiji

8. 5. 2024; 09.00
Avtor: K.M.
Ivan je strastno odpel pesem, ki jo bo predstavil tudi na CMC festivalu junija letos

Ivan je strastno odpel pesem, ki jo bo predstavil tudi na CMC festivalu junija letos. foto: Simon Pelko

Mojca Mladenović in Mattias Stojanović sta v prvi oddaji CMC VIP SHOW na Aktualu gostila priljubljenega hrvaškega glasbenika Ivana Zaka, ki je pred kratkim napolnil zagrebško Areno do zadnjega kotička. Razkril jima je tudi nekaj podrobnosti svoje zasebnosti.

Mattiasa je zanimalo, zakaj pevec hodi spat ob nemogoče zgodnjih jutranjih urah, med šesto in osmo? »Ker sem nočni ptič, že od nekdaj. A poznam kolege, ki se prebujajo ob devetih zjutraj in jih ne razumem. Danes sem vstal ob desetih, samo zaradi Aktuala, in še to je zgodaj zame. Ampak za Aktual vse, pri vas sem bil že bolj zgodaj, včasih sploh nisem šel spat,« se je nasmejal vedno profesionalni Ivan Zak.

Skoraj pristal na policiji

Ivan, Mojca in Mattias so se med pogovorom smejali in zabavali. foto: Simon Pelko

Mojca ga je vprašala, če je res perfekcionist. Ivan je najprej zanikal, a so vsi člani njegovega benda prikimali, da je res. Zanimalo jo je tudi, kakšen je, kadar ne gre vse po načrtih in je zaradi tega jezen. »Uh, najprej nasrka manager, potem pa člani benda,« se je spet zasmejal Ivan. Kaj pa govorice o tem, da je nekoč skoraj končal na policiji zaradi ljubosumnega moža? »Res, ampak zaradi lažnih profilov, ki niso bili moji,« je imel odgovor takoj pri roki Ivan. Mojca je gledalce in poslušalce Aktuala zato še posebej opozorila, naj bodo previdni in naj ne nasedajo lažnim profilom na socialnih omrežjih.

prejšnji članek
Skrito v raju tudi na hrvaški televiziji
Svet slavnih
Skrito v raju tudi na hrvaški televiziji
naslednji članek
Slovenska pevka v mestu duhov
Svet slavnih
Slovenska pevka v mestu duhov