Arian
Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo pogrešanega 6-letnega Ariana?

1719350996-mm2-7994-1719350948316
Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žalost zaradi nepričakovane smrti dedka Akrapa

16. 6. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
ratko-glavina, botri

Ratko Glavina kot Andrija Akrap foto: NOVA TV

Bo Andrija Akrap sploh vključen v 3. sezono serije Botri? Opomba: ne berite dalje, če se ne želite seznaniti z nadaljevanjem zgodbe.

Seznam igralske zasedbe za 3. sezono serije Botri zajema številna znana in manj znana imena, med katerimi pa ni igralca Ratka Glavine, ki upodablja legendarnega dedka Akrapa. Slednji je uvrščen v 1. in 2. sezono, za 3. in 4. pa je označena odsotnost zaradi smrti lika. Mar slednje pomeni, da priljubljenega dedka ne bomo spremljali v nadaljevanju zgodbe?

Naj vas potolažimo, da vas bo Andrija kljub navedbam pospremil v 3. sezono in da bo zagotovo poskrbel za številne nasmejane večere. Je pa res, da se bo tekom zgodbe mimobežno poslovil, kar je hrvaške gledalce močno vznejevoljilo, saj mu pisci scenarija niso namenili nikakršne pozornosti.

Da je Andrija v seriji Botri pustil zelo velik pečat, nakazujejo odzivi na 4. sezono, gledalci namreč tarnajo, da tako Akrapa, kot Stipana Macana močno pogrešajo. »Manjkata, zelo manjkata in mislim, da so prav to želeli prikazati. Ne zavedamo se, kako veliko vlogo imajo v našem življenju starejši družinski člani … To zares občutimo šele tedaj, ko jih ni več …« je na družbenem omrežju zapisala ena izmed gledalk.

Družina Akrap

Družina Akrap foto: Nova TV

prejšnji članek
Jernej Kuntner s soprogo praznoval biserno obletnico poroke
Svet slavnih
Jernej Kuntner s soprogo praznoval biserno obletnico poroke
naslednji članek
Tako čednega sina ima Richard Gere
Svet slavnih
Tako čednega sina ima Richard Gere