petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Luce in dedek Akrap ljubeča tudi izza kamere

15. 10. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
botri

Luce in dedek Andrija foto: Nova TV

Ana Uršula in Ratko v seriji Kumovi upodabljata ostarelega dedka in vnukinjo. Skupaj preživita nemalo časa, kako pa se razumeta, ko kamere ne snemajo?

Hrvaška igralka Ana Uršula Najev ima kot vnukinja dedka Andrija Akrapa zelo ljubeč in skrben odnos, ki je lahko v vzor in navdih vsem tistim, ki jih ostareli družinski člani spravljajo ob živce. Čeprav jo dedek Akrap zelo rad popiha iz domače hiše in družini poleg pobegov sivi lase z malce drugačnim razumevanjem raznolikih situacij, pa Luce z dedkom vodi nežno komunikacijo, pogosto začinjeno z ljubečim humorjem.

Luce in dedek Andrija foto: Nova TV

Legendarni igralec Ratko Glavina in Ana predvsem zaradi sorodstvenega razmerja svojih likov veliko snemata skupaj, zelo lepo pa se razumeta tudi preden zabrni kamera. Ana je pred dnevi na družbenem omrežju objavila skupen fotoutrinek s snemanja Botrov, ki priča o tem, da sta tudi zasebno spletla ljubečo vez.

82-letnik ima sicer v zasebnem življenju uspešno in povezano družino, ki mu zelo veliko pomeni. Poleg sina in hčerke imata s soprogo, nekdanjo balerino, dve vnukinji in vnuka, ki je kljub mladosti že uspešen mladi igralec.

Ratko Glavina in Ana Uršula Najev foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Sanjska Anja razkrila veliko skrivnost
Resničnostni šovi
Sanjska Anja razkrila veliko skrivnost
naslednji članek
Desa Muck: Še nikoli nisem o sebi mislila tako slabo kot zdaj
Svet slavnih
Desa Muck: Še nikoli nisem o sebi mislila tako slabo kot zdaj