stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjska Anja razkrila veliko skrivnost

15. 10. 2023; 10.02
Avtor: K.M.
Anja Širovnik

Anja Širovnik foto: M24

Anja Širovnik je dolgo napovedovala in skrivala ta podatek. Zdaj pa je s sledilci končno delila veliko novico.

"Zmagovalka" prve sezone resničnostnega šova Sanjski moški Anja Širovnik je že tedne napovedovala novo poslovno potezo, ki pa je bila vse do včeraj velika skrivnost. Namignila je, da je posel povezan z lepoto in pa, da bo izdelek sploh prvi takšen izdelek, ki bo nastal v Sloveniji. Ob tem je poudarila, da ne gre za novost na trgu, saj je v svetu že zelo uveljavljena, gre zgolj za formulo izdelka izdelano v Sloveniji. 

In s čim se bo Anja zdaj ukvarjala? Podala se je namreč v lepotne vode, saj bo na trg poslala kolekcijo izdelkov Lip Oil oziroma olj za ustnice. "Z največjim ponosom ti predstavljam Ansy Cosmetics Lip OIL, v 3 čudovitih odtenkih. Moja želja je, da se vsaka ženska, ki uporabi moje izdelke, počuti kot najboljša različica sebe - sijoča, samozavestna, ljubljena," je Anja zapisala na družbenem omrežju in ob tem objavila še prvi promocijski video. Cene bodo razkrite danes proti večeru. Zaenkrat bodo na voljo v treh odtenkih.

Kaj točno je Lip Oil?

Lip oil je običajno obogaten z vlažilnimi sestavinami, kot so olja jojobe, argana, kokosa ali mandljev, ki pomagajo vlažiti in negovati suhe ustnice. Ustnicam daje sijaj, podoben sijaju za ustnice, vendar brez lepljive teksture. Rezultat je naraven, sijoč videz. Za razliko od nekaterih balzamov za ustnice ali sijajev za ustnice je lip oil običajno lažji in se hitro vpije, kar ustnicam daje občutek udobja.

prejšnji članek
Nina Osenar Kontrec objavila fotografijo, na kateri je čisto brez moči
Svet slavnih
Nina Osenar Kontrec objavila fotografijo, na kateri je čisto brez moči
naslednji članek
Botri: Luce in dedek Akrap ljubeča tudi izza kamere
Svet slavnih
Botri: Luce in dedek Akrap ljubeča tudi izza kamere
#obraziavenija
obraziavenija