callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica
Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke morskega življa« so nenasitne

Necenzurirano prenos
Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. Grozi mu večletna zaporna kazen.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezen na vasi: Jožefa Mastnaka zaznamovala arogantna ženska

28. 6. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
jožef-mastnak

Jožef Mastnak foto: RTL

Voditeljica Martina je najprej obiskala slovenskega kandidata Jožeta Mastnaka, s katerim sta se sprehodila po njegovem posestvu v Šmarjah pri Jelšah. V objemu narave je z ekipo delil tudi grenko izkušnjo ...

Sinoči so pričeli na POP TV predvajati 14. sezono hrvaškega šova Ljubezen na vasi, kjer je sodeloval tudi Slovenec Jože Mastnak. Kako se je Jože odrezal ob obisku voditeljice Martinović ste lahko videli že v prvi epizodi, saj je ekipa najprej obiskala ravno njega.

Martini je razkazal posestvo foto: RTL

Jože je Martini razkazal posestvo pokojnih staršev in ji zaupal, da že 20 let živi sam. Ob sebi si želi prijetno, urejeno in marljivo partnerko, ki bi ga bo podpirala in mu bila v pomoč pri delu na kmetiji, nikakor pa ne ženske, ki bi imela do njega nespoštljiv odnos in ga morebiti celo izkoriščala. Takšno izkušnjo je namreč prestal že leta 2017, bilo pa je tako hudo, da je spomina na tisto obdobje nemara nikoli ne bo pozabil.

»Ta ženska me je zelo prizadela, še bolj pa bi me, če jaz razmerja ne bi zaključil. Njeno vedenje je bilo namreč pod nivojem kulture. Bila je arogantna, ukazovalna, ni pokazala nikakršnega spoštovanja, veljale so samo njene besede, moje pa popolnoma nič. Ona bi bila kraljica, jaz pa še kmet ne,« je obudil spomine Mastnak.

Jožef Mastnak in voditeljica Martina foto: RTL

prejšnji članek
Hrvaške medije preplavila novica, da sta se Goran in Hana razšla
Svet slavnih
Hrvaške medije preplavila novica, da sta se Goran in Hana razšla
naslednji članek
Kaj se dogaja v Zaglavah?
Svet slavnih
Kaj se dogaja v Zaglavah?
#obraziavenija
obraziavenija