callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica
Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke morskega življa« so nenasitne

Necenzurirano prenos
Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. Grozi mu večletna zaporna kazen.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hrvaške medije preplavila novica, da sta se Goran in Hana razšla

28. 6. 2024; 10.30
Avtor: K.M.
Hana in Goran

Hana in Goran foto: edit: njena.si

Se je hrvaški resničnostni parček res razšel? Hana Rodić in Goran Jurenec podala svojo plat zgodbe.

Hana Rodić in Goran Jurenec že, vse odkar sta se leta 2018 spoznala v hrvaški različici šova Sanjski moški (Gospodin savršeni) in kasneje postala par, polnita tako hrvaške kot tudi regijske medije. Kar niti ni presenetljivo, saj sta pozornost velikokrat priklicala tudi z javnimi prepiri in prekinitvami razmerja. V zadnjem letu pa je delovalo, kot da se je njun odnos umiril in da sta odkrila recept za srečno razmerje. 

Do včeraj, ko je novica o koncu njunega razmerja preplavila hrvaške medije. Razlog? Iz njunih omrežji so izginile skupne fotografije, zaradi česar so mediji sklepali, da je razmerja spet konec. Po nekaj urah se je na družbenem omrežju oglasil Goran, ki je govorice utišal in pojasnil, kaj točno se je sploh dogajalo: "Danes mi že cel dan zvoni telefon od sporočil in klicev. S Hano sva danes pristala na vseh možnih portalih, zaradi nedavnega "konca razmerja". Ne, s Hano nisva končala. Sva pa imela prenagljen trenutek, ko sva imela debato, arhivirala sva fotografije in se provocirala preko zgodb," je zapisal na družbenem omrežju in dodal: 

"Prepričan sem, da nisva veliko drugačna od drugih parov, le da naju spremlja veliko ljudi in da mediji hitro objavijo novosti. Nič od ekskluzive. Vse je v redu." Isto sporočilo je delila tudi Hana. 

prejšnji članek
Luce iz Botrov navdušila v kopalkah
Svet slavnih
Luce iz Botrov navdušila v kopalkah
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Jožefa Mastnaka zaznamovala arogantna ženska
Svet slavnih
Ljubezen na vasi: Jožefa Mastnaka zaznamovala arogantna ženska