njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dražen Zečić in Anđela Zelić spet združila moči

12. 7. 2024; 15.30
Avtor: K.M.
Dražen Zečić in Anđela Zelić

Dražen Zečić in Anđela Zelić foto: Croatia Records

Skupaj sta posnela legendarno Ima li nade za nas, zdaj pa spet navdušila z glasbenim duetom.

Dražen Zečić in Anđela Zelić sta spet osvojila srca občinstva z novim singlom Kad se srce spotakne. Njuno vnovično sodelovanje je bila dolgo pričakovano, nova skladba pa popolnoma upraviči vsa pričakovanja, saj se združena glasova Dražena in Anđele odlično dopolnjujeta in ustvarjata eno čustveno in močno pesem. Pesem Kad se srce spotakne. nima le čudovite melodije in besedila, ampak je tudi vizualno očarljiva.

Glasbeni video, ki spremlja pesem, je bil posnet v naravnih lepotah, s posnetki jezer in rek, obdanih z gozdom. Ta scenografija se odlično vklopi v romantično vzdušje skladbe, hkrati pa še dodatno poudari čustvenost samega besedila. Poseben dodatek so posnetki iz starega videospota za njuno legendarno uspešnico Ima li nade za nas, ki ga je tako kot novi videospot režiral Draženov dolgoletni sodelavec Željko Petreš. Pesem Kad se srce spotakne zaključuje napovedano ljubezensko trilogijo, ki jo sestavljata še skladbi Ima li nade za nas in Nema ništa novo.

Dražen in Anđela sta svoj najnovejši duet predstavila na letošnjih Melodijah Jadrana, kjer sta s svojim nastopom navdušila občinstvo. Nnjun nastop je bil čustven in strasten, odzivi občinstva pa so pokazali, kako nestrpno so ju pričakovali na odru. Anđela Zelić bo prav gotovo ena od gostij Draženovega velikega koncerta 26. oktobra v zagrebški Areni.

prejšnji članek
Z osvetljevalcem do čudovito sijoče polti
Moda&Lepota
Z osvetljevalcem do čudovito sijoče polti
naslednji članek
Kako se premakniti z mrtve točke
Zdravje
Kako se premakniti z mrtve točke

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.