njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezen na vasi: Ines o samostojni borbi za uspeh

19. 7. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
ines-petrić

Ines Petrić foto: RTL

Ines Petrić, ki velja za rekorderko po številu udeležb v šovu Ljubezen na vasi, se je razgovorila o tem, da ji je pri partnerju izobrazba na prvem mestu in da si je vse življenjske uspehe priborila popolnoma sama.

Frizerka Ines Petrić, ki jo lahko v teh dneh znova spremljate v hrvaški oddaji Ljubezen na vasi, je spregovorila o tem, da rada sama stopa skozi življenje in si samostojno prizadeva doseči zastavljene cilje.

»Sama sem si uredila življenje, to pa v prvi vrsti zaradi tega, da mi ni potrebno trpeti nobenega norca. Danes namreč ženske trpijo vse mogoče, od tega da prenašajo frustrirane šefe in slabe može … Jaz sem bila od nekaj samosvoja, z jasnimi življenjskimi cilji in stališči ter težkim karakterjem. To so ti kaštelanski geni, trša sem od skale, zato imam srečo, da mi ni treba nikogar prenašati. Za vse sem se v življenju borila sama,« je s spletom podelila Ines in pojasnila še, da ji je izobraževanje na prvem mestu, zato slednje pričakuje tudi od morebitnega bodočega partnerja.

»Izobrazba in znanje sta zame v življenju zelo pomembna, to dajem na prvo mesto. Kadar sem spustila kriterije, se ni dobro izteklo, življenje me je tako naučilo, naj nikoli ne spustim pričakovanj,« je pojasnila Ines, ki je lani skelnila, da bo dokončala študij teologije.

»Po dolgih letih sem se vrnila na teološko fakulteto, na katero sem se vpisala leta 1993. Takrat je življenje steklo drugače, sledila sem nekim drugim ciljem in željam, zato sem fakulteto pustila ob strani.«

Ines Petrić foto: RTL

Ines Petrić foto: RTL

prejšnji članek
Umrl je igralec iz serije Veliki pokovci
Svet slavnih
Umrl je igralec iz serije Veliki pokovci
naslednji članek
'Jadranka' iz Botrov: To je ljubezen do konca življenja!
Svet slavnih
'Jadranka' iz Botrov: To je ljubezen do konca življenja!

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.