Svet slavnih
 

Botri: Lepotica, ki jo ljubi Oliver

9. 8. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
vladimir-posavec-tušek, botri, serija, oliver

Vladimir Posavec Tušek foto: NOVA TV

Oliver ima otroka z znano pevko in igralko, srečo v ljubezni pa je našel z grafično oblikovalko Tijano Čvorak. 'Živiva na relaciji Zagreb – Ljubljana.'

V 3. sezoni popularne serije Botri se je pojavlja kar nekaj gostujočih vlog, med drugimi tudi lik investitorja Oliverja, ki ga upodablja igralec Vladimir Posavec Tušek. Slednji za ljubitelje hrvaške produkcije ni neznanec, saj so ga že lahko spremljali v nanizankah Dar mar, Kud puklo da puklo in številnih drugih uspešnih filmih.

Vladimir Posavec Tušek foto: NOVA TV

Nad povabilom, naj se pridruži igralski zasedbi Botrov je bil navdušen, saj se s soigralci dobro razume. »Vzdušje tukaj je odlično, tudi zasebno se namreč družim z nekaterimi igralskimi kolegi, tako da je zabavno tudi za kamero. Vesel sem, da sem se jim pridružil v novi sezoni,« jeza Nova TV dejal igralec v času snemanja 3. sezone.

Kaj pa je znanega o njegovem zasebnem življenju? Vladimir je očka, družino si je ustvaril s splitsko igralko in pevko Jeleno Bosančić, s katero imata najstniškega sina. Zakonca sta se pred leti ločila, igralec pa je danes v srečnem razmerju z grafično oblikovalko Tijano Čvorak, za katero pravi, da mu predstavlja veliko oporo.

»Veliko sem na poti. S Tijano živiva med Zagrebom in Ljubljano. Ob koncih tedna sem pogosto v Splitu in preživljam čas s sinom, počitnice pa so seveda rezervirane za potovanja in podobno,« je pojasnil za revijo Story.

Vladimir Posavec Tušek

Vladimir Posavec Tušek foto: NOVA TV

prejšnji članek
Palačinke s pestom iz rukole
Kulinarika
Palačinke s pestom iz rukole
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Jasmina o velikih življenjskih spremembah
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Jasmina o velikih življenjskih spremembah

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.