Svet slavnih
 

Ivan Zak je občinstvo navdušil s to potezo

1. 10. 2024; 18.00
Avtor: K.M.
Ivan Zak, pesem

Ivan Zak ima za sabo zelo plodne glasbene mesece. foto: Promocijski material

Ivan Zak, eden izmed najbolj priljubljenih in prepoznavnih hrvaških pop izvajalcev, je izdal singel Ako te ne izdaju in v trenutku navdušil.

Ivan Zak s svojim čustvenim in iskrenim pristopom do ljubezenskih izzivov navdušuje poslušalce. Pesem Ako te ne izdaju govori o ranljivosti, ki jo vsakdo občuti v trenutkih, ko je ljubezen postavljena na preizkušnjo. Zak s svojim prepoznavnim vokalom, bogatimi aranžmaji in čustvenim besedilom uspešno prenese to univerzalno sporočilo. Novi singel prihaja po vrsti uspešnih hitov, ki so osvajali srca poslušalcev in zasedali vrhove glasbenih lestvic, kar Zaka potrjuje kot enega vodilnih pop izvajalcev na regionalni sceni.

Njegova sposobnost združevanja sodobnih pop ritmov s čustvenimi baladami prinaša svežino na sceno, pesem Ako te ne izdaju pa dodatno obogati njegovo diskografijo in ga še bolj približa občinstvu. Zanimivo je tudi to, da je bil videospot za to pesem posnet med Zakovim nastopom na CMC 200 Slavonija festu, kjer je imel koncert pred navdušeno množico. Spot prikazuje posebno povezavo, ki jo Zak ima s svojimi oboževalci, ustvarja pristno in čustveno vzdušje, odzivi občinstva na družbenih omrežjih pa potrjujejo, da je pesem že osvojila mnoga srca.

Avtor glasbe in besedila je sam Ivan Zak, pri aranžmaju pa sta sodelovala Tomo Bačurin in Zak. Glasbeniki, ki so sodelovali pri pesmi, so Mario Klarić na bobnih, Alen Svetopetrić na bas kitari ter Vladimir Juričić in Miljenko Pušić na kitarah.

prejšnji članek
Igor Misdaris ne bo pokopan v Sloveniji
Svet slavnih
Igor Misdaris ne bo pokopan v Sloveniji
naslednji članek
Ema Klinec, kot je še ne poznate
Svet slavnih
Ema Klinec, kot je še ne poznate

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.