nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Varali žene, odšli z ljubicami

6. 11. 2016; 08.00
Avtor: Teja Pelko
Angelina Jolie in Brad Pitt

Angelina Jolie in Brad Pitt. foto: Reuters

Kar nekaj znanih obrazov je zapustilo svoje žene zaradi ljubic in se z njimi po ločitvi sprehodilo do oltarja. A tudi ti zakoni se pogosto niso obnesli.

Brad Pitt in Angelina Jolie sta romanco začela na snemanju filma Gospod in gospa Smith leta 2005, ko je bil igralec poročen z Jennifer Aniston. Par se je ločil, Brad in Angelina pa sta se poročila leta 2014. Septembra letos je igralka vložila zahtevek za ločitev.

Tudi Dean McDermott in Tori Spelling sta bila poročena, ko sta leta 2005 začela afero med snemanjem filma Mind Over Murder. Ločila sta se, leta 2006 pa sta si obljubila večno zvestobo. Dean je Tori leta 2014 prevaral, a sta zakon rešila. Igralec Ethan Hawke je ženo Umo Thurman varal z varuško njunih otrok Ryan Shawhughes. Zvezdnika sta se ločila leta 2005, Ethan pa se je z ljubico poročil tri leta kasneje. Igralec Kelsey Grammer se je s stevardeso Kayte Walsh zapletel, ko je bil še poročen. Samo mesec dni zatem, ko je leta 2010 žena vložila zahtevek za ločitev, je igralec sporočil, da je njegovo dekle noseče. Kasneje je Kayte splavila. Poročila sta se leta 2011. V zakonu sta se jima rodila dva otroka, eden pa je na poti.

Ethan Hawke in Ryan Shawhughes Hawk. foto: Reuters

Ko sta se Antonio Banderas in Melanie Griffith leta 1995 spoznala med snemanjem filma Two Much, sta bila oba poročena. Poročila sta se leto dni kasneje, zgolj mesec dni zatem, ko je Antonieva ločitev postala uradna. Ločila sta se leta 2015. Britanski princ Charles je svojo ženo Diano ves čas varal s Camillo Parker Bowles. Par se je ločil leta 1996, devet let zatem pa se je Charles poročil s Camillo. Danny Moder in igralka Julia Roberts sta se spoznala med snemanjem filma Mehikanka leta 2000, ko je bil Danny še poročen z Vero Steimberg, ona pa v razmerju z Benjaminom Brattom. Poročila sta se kmalu po njegovi ločitvi leta 2002. Donald Trump je afero z Marlo Maples začel, ko je bil še poročen z Ivano Trump. Par se je ločil leta 1991, Trump in Marla pa sta se vzela leta 1993, nekaj mesecev zatem, ko sta dobila hčerko Tiffany. Ločila sta se po šestih letih.

Tori Spelling in Dean McDermott.

Tori Spelling in Dean McDermott. foto: Reuters

Kayte Walsh in Kelsey Grammer

Kayte Walsh in Kelsey Grammer foto: Reuters

Antonio Banderas in Melanie Griffith.

Antonio Banderas in Melanie Griffith. foto: Reuters

Princ Charles in Camilla.

Princ Charles in Camilla. foto: Reuters

Julia Roberts in Danny Moder.

Julia Roberts in Danny Moder. foto: Reuters

Donald Trump in Marla Maples.

Donald Trump in Marla Maples. foto: Reuters

prejšnji članek
Slovenska Tjaša zamenjala popularno Severino
Svet slavnih
Slovenska Tjaša zamenjala popularno Severino
naslednji članek
Veganstvo za začetnike
Zdravje
Veganstvo za začetnike