podgana
Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le oglasil proizvajalec

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Serena Williams potrdila, da je drugič postala mama

23. 8. 2023; 09.30
Avtor: K.M.
serena williams

Serena Williams je po rojstvu prve hčere nadaljevala s teniško kariero. foto: Profimedia

Nekdanja teniška igralka se je razveselila rojstva drugega otroka. Novico je potrdila na nadvse prisrčen način.

Slavna teniška igralka Serena Williams in njen mož soustanovitelj spletnega mesta Reddit Alexis Ohanian sta spet postala starša. Družinico je razveselilo rojstvo druge hčere, ki sta ji nadela ime Adira River Ohanian. Serena je novico potrdila včeraj z objavo skupne družinske fotografije, na kateri v rokah že drži novo članico družine. Tudi starejša sestra Alexis Olympia Ohanian pa na fotografiji deluje navdušena nad dejstvom, da je postala sestra. Na njenem profilu, ki ga opravljata starša, so objavili fotografijo obeh deklic. 

"Dobrodošla Adira River Ohanian. Hvaležen sem, da lahko sporočim, da je naša hiša polna ljubezni: srečna in zdrava novorojenka ter srečna in zdrava mama. Počutim se hvaležnega. Serena, dala si mi še eno neprimerljivo darilo. Hvala vsemu neverjetnemu zdravstvenemu osebju, ki je poskrbelo za mojo ženo in najino hčerko. Nikoli ne bom pozabil trenutka, ko sem Olympiji predstavil njeno sestrico," je na družbenem omrežju zapisal novopečeni očka dveh deklet. 

Serena Williams je ena najbolj prepoznavnih in uspešnih teniških igralk v zgodovini tega športa. Skupaj s svojo sestro Venus je v ženskem tenisu dominirala več kot dve desetletji. Njena moč, vzdržljivost in tehnična dovršenost na igrišču so jo pripeljali do številnih Grand Slam naslovov. Poleg njenih športnih dosežkov je Serena tudi aktivistka in podjetnica, ki se zavzema za enakost in pravice žensk v športu. Njena strast in predanost igri sta navdihnila generacije mladih športnikov po vsem svetu. Leta 2017 se je poročila z Alexisom. 

prejšnji članek
Ivka iz Botrov: Mama je umrla, ko sem bila stara devet let
Svet slavnih
Ivka iz Botrov: Mama je umrla, ko sem bila stara devet let
naslednji članek
Janez v ujmi izgubil vse, a uredil donacijo za prostovoljce
Svet slavnih
Janez v ujmi izgubil vse, a uredil donacijo za prostovoljce