zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razmerje z mladeničem? Cher se požvižga na mnenje družbe ...

21. 9. 2023; 06.00
Avtor: S.Š.
Cher in Alexander Edwards

Cher in Alexander Edwards foto: Profimedia

77-letna pevka naj bi znova našla srečo v objemu glasbenega producenta, ki je od nje mlajši 40 let. Preverite, kako se je odzvala na očitke.

Po fotografijah sodeč je pevka Cher ponovno v razmerju z nekdanjim fantom Alexandrom "AE" Edwardsom. 77-letno pop ikono so namreč na nedavnem večernem zmenku fotografirali s 40 let mlajšim glasbenim producentom. Par se je držal za roke, ko je zapuščal restavracijo Funke na Beverly Hillsu s kolumbijskim pevcem J Balvinom in njegovim dekletom Valentino Ferrer. Pridružil se jim je tudi reper Tyga.

Alexander je Cher pospremil do avtomobila in ji kot pravi kavalir odprl vrata. Paparaci so ga vprašali, ali je s pevko znova v razmerju, ta pa se jim je le veselo nasmejal. Skupaj sta se nato usedla v vozilo in odpeljala.

Po tem, ko so fotografije zakrožile po socialnih omrežjih, se je veliko ljudi odzvalo na njuno skoraj 40-letno razliko v starosti. Cher pa je zlobnim jezikom hitro odgovorila na Twitterju: "Ali res nimate nič boljšega za početi? Naj vam razložim ... J*** se mi, kaj si vsi mislite!"

prejšnji članek
Nov ljubljanski klub navdušil 150 znanih obrazov
Svet slavnih
Nov ljubljanski klub navdušil 150 znanih obrazov
naslednji članek
Natalija Bratkovič zaradi bučne zabave prebedela noč
Resničnostni šovi
Natalija Bratkovič zaradi bučne zabave prebedela noč