nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Praznik, kot je še ne poznate

21. 9. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Ana3

Ana Praznik foto: Neo Visuals

Široko nasmejana, polna vedrine in dobre volje. To je Ana Praznik, ki pa je kot vsak človek kdaj tudi žalostna, prestrašena in jezna.

Priljubljena voditeljica in pevka Ana Praznik je v klepetu za revijo Jana odgovarjala na osebna vprašanja in vam tako tekom odgovorov omogočila, da jo spoznate še v malce drugačni luči.

Kot je pojasnila, jo pri drugih ljudeh najbolj moti obsojanje, najbolj pa jo razjezi "sebičnost, egoizem in kadar se ljudje ne menijo za občutke oziroma pravice drugih." Kako pa se potem najhitreje pomiri? "S pogovorom o tem."

V življenju jo je najbolj strah, kakšno prihodnost ustvarjamo našim zanamcem, če pa bi v sebi nosila moč superjunaja, bi spremenila človeško naravnanost: "da bi bila usmerjena v nesebičnost, solidarnost, ljubezen, povezovanje, itd."

Med najboljšo stvar, ki jo je v odraslosti spoznala o sebi sodi spoznanje, da nič ne ve." In da je še toliko tega, kar se moram naučiti. O sebi, življenju, odnosih ..."

Kaj pa si šteje za največji dosežek v življenju? "Da znam biti tudi v najbolj stresnih, neprijetnih situacijah in trenutkih iskrena. Spoštljivo iskrena," pokima Ana.
Klepet z Ano Praznik vas čaka v reviji Jana, št. 38, 19. september, 2023.

prejšnji članek
Stradanju je sledila kraja hrane: Je opravičilo na mestu?
Resničnostni šovi
Stradanju je sledila kraja hrane: Je opravičilo na mestu?
naslednji članek
Botri: Janko shujšal deset kilogramov
Svet slavnih
Botri: Janko shujšal deset kilogramov