cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Stradanju je sledila kraja hrane: Je opravičilo na mestu?

21. 9. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
kmetija-2023, kraja, opravičila, opravičilo

Kristijan izzivalcem ni namenil hrane, hkrati pa Timu očita krajo. foto: VOYO

V objavi si preberite pravila življenja v šotoru, nato pa nam zaupajte, kako bi ravnali vi. Bi stradali ali bi si sami vzeli hrano? In kasneje, ali bi se za svoje dejanje opravičili?

Pravila življenja v šotoru so jasna. Izzivalci v gozdu čakajo na svojo priložnost, omogočen jim je prihod na trg, kjer se lahko umijejo in si napolnijo zalogo vode, na podlagi lastne samoiniciative pa si lahko grižljaje priskrbijo le z nabiranjem gozdnih plodov na omejenem delu površine. A tudi to je odvisno od sreče in radodarnosti narave. Žal pa se tukaj svoboda pridobivanja stvari za preživetje tudi konča. Na vrt namreč ne smejo, zato so odvisni predvsem od dobre volje in empatije družin, ki bivata v hlevu in hiši.

Izzivalci šova Kmetija si hrane ne morejo prislužiti z delom, po pravilih igre so odvisni od dobre volje tekmovalcev na posestvu. foto: VOYO

Ker si z delom hrane ne morejo prislužiti, saj lahko pri opravilih sodelujejo zgolj v primerih, ko takšno navodilo podata Natalija ali gospodarica Nada, so izzivalci v resni zagati. Ne le, da po več dni ne prejmejo hrane, zdi se, da se nad njimi izvaja načrtno stradanje.

Tima je tako lakota prignala do kraje, družini iz hiše je namreč izmaknil nekaj dobrin. To dejanje se mnogim zdi podlo, saj so, kot pravijo, tudi sami zelo lačni. Da bi se Tim družini odkupil za svoje ravnanje in da bi bili v bodoče deležni tobaka in hrane, je tako glava družine Kristijan Kozole nanj pritisnil v tej meri, da se mora opravičiti vsakemu članu družine posebej. Kljub pekočemu občutku krivice, je Tim požrl ponos, stopil pred zbrane sotekmovalce in izustil besede, ki jih je od njega zahteval Kozole.

Kako bi ravnali vi? Zaupajte nam v komentarju na Facebooku.

Bi se na Timovem mestu opravičili? foto: VOYO

Tim in Kistijan foto: VOYO

Tim in Kristijan foto: VOYO

Tim se je moral opravičiti družini. foto: VOYO

Tekmovalci ob Timovem opravičilu. foto: VOYO

Kristijan Kozole foto: VOYO

prejšnji članek
Dobrodelna pravljica Rebeke Dremelj: Družini podarili opremljeno hiško!
Svet slavnih
Dobrodelna pravljica Rebeke Dremelj: Družini podarili opremljeno hiško!
naslednji članek
Ana Praznik, kot je še ne poznate
Svet slavnih
Ana Praznik, kot je še ne poznate