bencin
Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Kristijan kaže neusmiljeno naravo

21. 9. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
kristijan-kozole

Kristijan Kozole foto: VOYO

Demokratično vodenje je zamenjalo uživanje v moči, ki mu jo daje klobuk vodje. Da bi izzivalcem odtegnil hrano, izsiljuje celo nasprotno družino. Želi prebivalce šotora izstradati?

Kristijan iz dneva v dan pogumneje odstira barve svoje osebnosti. Pri vodenju in delu sicer že na začetku ni blestel, a je v prvem tednu vlogo glave družine opravljal z mehkejšo roko, s čimer si je ohranil naklonjenost članov družine. V drugem tednu je zgodba drugačna. Kristijan nastopa vse bolj odločno in samozavestno, v ospredje pa prihaja tudi njegova dominantnost, ki jo uveljavlja tekom odnosov z drugimi tekmovalci po posestvu.

Kristijan Kozole foto: VOYO

Moč vloge vodje mu godi, težke situacije na posestvu pa so mu tudi naklonjene do te mere, da skuša vse bolj udarno ustvarjati nadzor nad ljudmi in okoliščinami. In ravno v odnosih z izzivalci in člani druge družine Kristjan razgalja paleto osebnostnih lastnosti, ki mu nemara ne bi smele biti v ponos. V ospredju je zlasti odsotnost empatije in izbiranje sredstev za doseganje cilja, ki imajo na sotekmovalce boleč vpliv. Lakota v šotoru ga denimo ne gane, izzivalci so kljub prošnjam hrane redko deležni, z izsiljevanjem in grožnjami pa se je lotil tudi nasprotne družine. Najprej je njihovi vodji Tamari zabičal, da izzivalcem ne smejo nositi hrane. Če se tega ne bodo držali, bodo svojo odločitev občutili na lastni koži, saj jim bo odtegnil menjavo dobrin. Kmalu je Tamari še zapretil, da se bo zgodilo enako, če bo na tržnici kupila tobak.

Kaj želi doseči Kristjan z neusmiljenim oranjem po posestvu? Se mu bo njegovo postopanje maščevalo?

Tamara želi pomagati lačnim izzivalcem in z njimi deliti hrano. foto: VOYO

Kristijan Kozole foto: VOYO

prejšnji članek
Botri: Janko shujšal deset kilogramov
Svet slavnih
Botri: Janko shujšal deset kilogramov
naslednji članek
Rolling Stones kmalu z novim albumom Hackney Diamonds
Svet slavnih
Rolling Stones kmalu z novim albumom Hackney Diamonds
#obraziavenija
obraziavenija