pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Amber Heard zdaj s prstom kaže na Jasona Momoo

11. 10. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
Amber Heard in Jason Momoa

Amber Heard in Jason Momoa med predstavitvijo prvega dela filma Aquaman. foto: Profimedia

Igralec Jason Momoa naj bi na snemanju filma Aquaman namerno oponašal slog Johnnya Deppa in s tem namerno ob živce spravljal igralko. Kakšna je resnica?

Kot poroča ameriški medij variety, so v javnost prišli novi dokumenti lanskega sojenja med nekdanjima zakoncema Amber Heard in Johnnyjem Deepom. Igralka je na terapiji leta 2021, med snemanjem nadaljevanja filma Aquaman, trdila, da se je njen soigralec Jason Momoa namerno igral z njo. Kopiral naj bi slog Johnnyja Deppa, nosil celo številne prstane in na samo snemanje hodil pijan. Dokumenti so v javnost prišli zaradi ameriške zakonodaje, ko proti plačilu sodišče izda določene dokazne materiale. 

V zapiskih med drugim piše: "Jason je rekel, da želi, da me odpustijo ... Jason je pijan, pozen na snemanju. Oblači se kot Johnny. Ima tudi veliko prstanov." Čeprav se Jason Momoa na zapisano še ni odzval, pa so svoje povedali pri produkcijski hiši DC Entertainment. "Jason Momoa se je na snemanju filma Aquaman in izgubljeno kraljestvo ves čas obnašal profesionalno. Trdo je delal, tako kot vsi si včasih privošči pivo ali dva, ampak na snemanja nikoli ni hodil pijan. In ne oblači se kot Johnny Depp. Vedno se je oblačil v tem boemskem slogu." Po nekaterih trditvah naj bi se igralca na snemanju celo dobro razumela. 

prejšnji članek
Presenetljiva podrobnost tekmovalcev Kmetije
Resničnostni šovi
Presenetljiva podrobnost tekmovalcev Kmetije
naslednji članek
Slovenski košarkar bo sezono moral preživeti ločen od družine
Svet slavnih
Slovenski košarkar bo sezono moral preživeti ločen od družine