nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kot v kriminalki: Charlia Sheena skušala zadušiti soseda

23. 12. 2023; 12.35
Avtor: STA / STA
sheen charlie

Charlie Sheen foto: Profimedia

Igralec Charlie Sheen je bil žrtev napada v svojem razkošnem domu. Osumljenka, ki naj bi bila njegova soseda, je vlomila v hišo in ga napadla s smrtonosnim orožjem. Po poročanju tujih medijev ga je skušala tudi zadušiti.

Ameriški igralec Charlie Sheen je bil po navedbah policije v petek žrtev napada v svojem razkošnem domu v Los Angelesu. Policisti so 47-letno osumljenko aretirali ter obtožili napada in vloma. Sheen ni potreboval zdravljenja v bolnišnici.

Policisti so na Sheenov dom prispeli zaradi prijave napada, je sporočila policija okrožja Los Angeles. "Ko so stopili v stik z vpletenimi stranmi, so policisti ugotovili, da je bil Charlie Sheen žrtev napada," so zapisali.

47-letno osumljenko so aretirali zaradi napada s smrtonosnim orožjem, uporabe sile, ki bi lahko povzročila hude telesne poškodbe, in vloma v stanovanje, so sporočili iz šerifovega urada.

Portal TMZ je poročal, da je 47-letna vlomilka ena od Sheenovih sosed. Igralcu naj bi raztrgala srajco in ga skušala zadušiti. Sheena so po navedbah portala pregledali reševalci, vendar ga niso odpeljali v bolnišnico.

Sheen, ki je znan po precej razuzdanem življenju, ki ga zaznamujejo droge, alkohol in prostitutke, je zaslovel v televizijskih serijah Menedžment jeze in Dva moža in pol ter z vlogami v filmih Vod smrti in Wall Street.

Charlie Sheen

Charlie Sheen foto: Profimedia

prejšnji članek
Jan Oblak edini Slovenec na prestižnem seznamu najboljših na svetu
Svet slavnih
Jan Oblak edini Slovenec na prestižnem seznamu najboljših na svetu
naslednji članek
Na POP TV žalujejo: Naša srca so zlomljena
Svet slavnih
Na POP TV žalujejo: Naša srca so zlomljena