stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Russell Crowe je videti 20 let mlajši

17. 3. 2024; 08.00
Avtor: T.L. / revija Lady
russell crowe 1

Russell Crowe foto: Profimedia

Russell Crowe je bil zadnja leta prepoznaven po sivi bradi, zdaj pa je spremenil svoj videz in se je brade popolnoma znebil.

Russell Crowe je bil zadnja leta prepoznaven po sivi bradi, zdaj pa je spremenil svoj videz in se je brade popolnoma znebil. »Prvo britje po letu 2019,« je 59-letnik zapisal na družbenem omrežju ob objavi fotografije. V komentarjih pod objavo pa: »Uau, videti si dvajset let mlajši. Super, lepo se je obriti kdaj pa kdaj. Imaš lep obraz, ki si ga skrival pod to brado.«

Nekateri navdušeni oboževalci so opazili tudi, da je zelo podoben svoji mlajši različici med snemanjem filma Gladiator. Igralec je z leti pridobil dodatno težo, nekoč pa je priznal, da se skrivnost skriva v filmu Besen. Zaradi tega filma iz leta 2020 se je moral zrediti za nekaj kilogramov, a se je očitno odločil, da mu kilogrami dobro pristajajo, zato se z odvečno težo ne obremenjuje. Videz pa očitno ne moti niti igralke Britney Theriot, s katero sta v dolgoletni zvezi, spoznala pa naj bi se leta 2013 na snemanju filma Podkupljeno mesto. Njegova izbranka je celih 27 let mlajša od njega, da sta v romantičnem razmerju, pa sta javnosti sporočila šele leta 2022. Pred njo je bil Russell devet let poročen z igralko Danielle Spencer, s katero ima sinova Charlesa in Tennysona.

Russell Crowe

Russell Crowe foto: Profimedia

prejšnji članek
Slovenska rock zasedba potrdila govorice, klaviaturist se poslavlja
Svet slavnih
Slovenska rock zasedba potrdila govorice, klaviaturist se poslavlja
naslednji članek
Robert Kladnik vesel uspeha filma Gepack
Svet slavnih
Robert Kladnik vesel uspeha filma Gepack