zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vse bolj glasne govorice: je Shakira v zvezi s tem poželjivim igralcem?

20. 4. 2024; 09.00
Avtor: Revija Lady
Lucien Laviscount, Shakira

Lucien Laviscount in Shakira foto: Profimedia

Shakira ni mogla skriti nasmeha, ko so jo v New Yorku na večerji z britanskim igralcem Lucienom Laviscountom ujeli fotografi.

Ko je pred dnevi Shakira objavila videospot za novo pesem Punteria, so številni opazili prizore, v katerih si izmenjuje nežnosti z britanskim igralcem Lucienom Laviscountom, ki se ga mnogi spominjajo kot Alfieja iz uspešnice Emily v Parizu. Shakira je na družbenih omrežjih objavila njuno skupno fotografijo s snemanja, mnogi pa so že komentirali, kako odlično sta videti skupaj. In medtem ko se je sprva zdelo, da 47-letna pevka in 31-letni igralec le sodelujeta pri snemanju, ju lahko zadnje dni vse pogosteje vidimo skupaj.

Shakira je namreč imela 26. marca koncert na Times Squaru v New Yorku, nato pa je odšla na večerjo z Lucienom. To paparacem seveda ni ušlo, slavna pevka pa ni spravila nasmeha z obraza. Čeprav nobeden od njiju ni komentiral govoric o ljubezenskem razmerju, je 31-letnik v domovini znan po tem, da ima rad starejše ženske, zlasti pevke. Lucien in nekdanja pevka skupine Atomic Kitten Kerry Katona sta se spoznala leta 2011, ko je bil on star 19 let, ona pa 31 in sta oba sodelovala v oddaji Big Brother slavnih, hoditi pa sta začela takoj, ko sta zapustila šov. Vendar njuna zveza ni trajala. »Lucien je bil zelo šarmanten in prijeten na pogled, a vse skupaj je bilo le malo zabave,« je takrat njun razhod komentirala Kerry. No, seveda bomo morali še malo počakati, ali bo Shakira potrdila zvezo z mlajšim kolegom ali pa sta res le dobra prijatelja.

prejšnji članek
Maja Keuc: Brez ličil me skoraj nihče ne prepozna
Svet slavnih
Maja Keuc: Brez ličil me skoraj nihče ne prepozna
naslednji članek
Lara Baruca se vrača na sceno
Svet slavnih
Lara Baruca se vrača na sceno
#obraziavenija
obraziavenija