zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Maja Keuc: Brez ličil me skoraj nihče ne prepozna

21. 4. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
Maja Keuc, Davidh hojnik Rdeče (2)

Maja Keuc foto: Promocijski material

Na odru je atraktivna, izstopajoča. Če bi se takšna pomešala med množico, bi jo težko spregledali. Kakšna pa je pevka Maja Keuc, ko ne nastopa?

Pot, ki jo je prehodila v minulih letih, je na Maji Keuc pustila veliko sledi. Spremembe je kakopak nizala tudi sama, si prisluhnila in udejanjila, kar ji prija, godi. Kako živi danes in kakšna je, ko je lahko le Maja?

»Kaj pa vem. Zdi se mi, da ta Maja iz vsakdanjika z vsakim letom bolj prihaja skozme tudi na odru. Brez ličil me skoraj nihče ne prepozna, ker imam res zelo svetlo polt in trepalnice. Priznam, da imam zelo rada udobna oblačila. Udobno ko je, srečnejša sem. Moj vsakdanjik sestavljajo pisanje pesmi, projekti, snemanja, nastopi, intervjuji, poučevanje in tu in tam tudi kakšno prijetno druženje. Redno rutino imam samo zgodaj zjutraj, ko poskušam ne izpustiti telovadbe in zajtrka v miru,« je v klepetu za revijo Bodi zdrava povedala pevka, ki je presenečena, da ji je v minulem letu uspelo življenjsko pot umiriti in stvari postaviti na svoje mesto.

»Odkar se učim spuščati kontrolo, je vse bolje. Prav zanimivo je opazovati dogodke v življenju, ki se sami od sebe sestavijo in rešijo, če preveč ne posegaš mednje. To zelo toplo pozdravljam in vedno znova iščem ravnovesje. Manjka mi samo še ena soba v stanovanju več za lasten ustvarjalni kotiček/studio v Ljubljani. In tudi to se bo sčasoma uredilo,« je pozitivno naravnana Maja.

Maja Keuc foto: osebni arhiv

Maja Keuc foto: Žiga Kalan

prejšnji članek
Športni Dejan Vunjak se bo na morje odpravil kar s kolesom
Svet slavnih
Športni Dejan Vunjak se bo na morje odpravil kar s kolesom
naslednji članek
Vse bolj glasne govorice: je Shakira v zvezi s tem poželjivim igralcem?
Svet slavnih
Vse bolj glasne govorice: je Shakira v zvezi s tem poželjivim igralcem?
#nasazenazenska
nasazenazenska