vesoljski odpadki
Svet24.si

V orbiti se je raztreščil ruski satelit za opazovanje zemlje

litijska-stavba
Necenzurirano

Afera sodna stavba: policija sumi, da je bil posel z Vežnaverjem dogovorjen vnaprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po desetih letih premora se vrača Cameron Diaz

19. 5. 2024; 10.00
Avtor: K.M./STA
Jamie Foxx, Cameron Diaz

Cameron Diaz in Jamie Foxx sta sodelovala že v zadnjem igralkinem projektu pred desetimi leti. foto: Profimedia

Pred leti se je umaknila iz filmskega sveta in se posvetila možu in družini. Po desetletju je očitno spet čas za kariero.

Cameron Diaz so že pred meseci ujeli na snemanju nove komedije za ponudnika pretočnih vsebin Netflix. Poleg nje bo v filmu tudi Jamie Fox, samo snemanje pa se je nekoliko zavleklo zaradi njegovih težav z zdravjem. Prav poseben je tudi naslov filma, s katerim se bo vrnila na sceno - Back in Action (Spet v akciji). "Tako dobro se je vrniti," je Cameron Diaz zapisala na Instagramu.

V filmu v režiji Setha Gordona sta Diaz in Foxx odigrala nekdanja tajna agenta, ki sta svojo službo zamenjala za mirno družinsko življenje. Nato pa par razkrijejo in ga povlečejo nazaj v svet vohunjenja. V filmu so med drugim zaigrali še Glenn Close, Kyle Chandler in Andrew Scott. Snemanje je zasenčila Foxxova bolezen. Po navedbah njegove družine so morali oskarjevca aprila lani zdraviti na kliniki zaradi zdravstvenih zapletov, kaj natančno je bil razlog, Foxx in njegova družina niso razkrili. Julija lani je sicer svojim oboževalcem v videu razložil, da je "šel skozi pekel".

Diazova je nazadnje nastopila v muzikalu Annie iz leta 2014, prav tako skupaj s Foxxom, zatem se je iz filmskega posla umaknila. Leta 2015 se je poročila s kitaristom skupine Good Charlotte Benjijem Maddenom, s katerim ima dva otroka.

prejšnji članek
Gaja Filač; Fatalnost je energija, ki se vtisne v spomin
Svet slavnih
Gaja Filač; Fatalnost je energija, ki se vtisne v spomin
naslednji članek
Sanjska poroka slovenske alpske smučarke
Svet slavnih
Sanjska poroka slovenske alpske smučarke